Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 港漫討論區 ( 風雲l網頁遊戲 月賺8,000萬人仔 )

業內似乎在討論加價的問題, 水平會去到十七元...
我只支持和仔, 兩蚊仲俾得起...
如果大渡精裝書都加, 我 ...
香港人 發表於 24-5-2014 11:45 AM

其實點會俾唔起, 淨係上得TD, 買件玩具都幾百。

問題只係覺得值唔值。
業內似乎在討論加價的問題, 水平會去到十七元...
我只支持和仔, 兩蚊仲俾得起...
如果大渡精裝書都加, 我 ...
香港人 發表於 24-5-2014 11:45 AM

其實點會俾唔起, 淨係上得TD, 買件玩具都幾百。

問題只係覺得值唔值。
今日信報有個專欄"加價難救港產漫畫"~!!
小弟想睇內文,上信報網冇全文,邊位爸打有睇~!?
講返加價~!小弟想講冇乜實力果啲真係會死多幾錢重~!!
十五蚊真係唔係加左好耐~!龍少!和仔果啲點都會跌小小,
黃生果啲N本龍虎乜傳冇畫功,(故事我唔知~!)就再跌多啲~!
大渡果啲直頭等死~!!
今日信報有個專欄"加價難救港產漫畫"~!!
小弟想睇內文,上信報網冇全文,邊位爸打有睇~!?
講返加價~!小弟想 ...
trumanso 發表於 26-5-2014 10:02 PM

無睇信報, 不過其實都係推斷。

加2蚊唔會影響讀者生計, 一係就15蚊都有困難或覺得唔值。

但估計推走一班想cut書的人。
諗真d大渡未必會加價, 因為佢而家個模式已經係變相加左價, 用精裝雙周黎隱藏左呢樣野...
月巴英雄

好杰  係  笑傑
墨黑  係  黑鬼得

不過    最難估 係  鬼僕

同劍雄

阿架,和仔,鐘國光,葉明發,袁家寶.................究竟邊個係?
睇左108   第四期

胸骨碎晒,仲出到熊抱?
牛, 買左同伴, 江湖故事, 創刊講到故事, 仲好爽咁建立左勢力分布都人物關係...
牛, 買左同伴, 江湖故事, 創刊講到故事, 仲好爽咁建立左勢力分布都人物關係...
香港人 發表於 28-5-2014 02:25 PM

所以精裝的頁數是有需要的
殺道行者精裝本, 第一/二期, 六月十七日同時上市~~!!!!!!!!!!
同伴, 第二期已入~~!!!!!!
一零八第六期已入...今期最主要宋江同高俅鬥智, 少左打鬥...
但都係果句, 公仔質素差...
一零八第六期已入...今期最主要宋江同高俅鬥智, 少左打鬥...
但都係果句, 公仔質素差...
香港人 發表於 14-6-2014 02:13 PM

已經算係大渡咁多本最靚, 唔計人體比例的話。

精裝真係好, 可以有文場。
Shadow合訂,終於令我有意慾買翻港漫😎
Shadow合訂,終於令我有意慾買翻港漫😎
Code 發表於 15-6-2014 09:07 PM
我已訂左書, 聽日應該有...
月尾有聚會, 會來嗎...????