Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] EB 新措施, 標野之反擊

支持實物官圖,唔好俾一間公司獨大
咁大段野....其實只係針對同改善自身缺點同弱項...唔駛講到咁偉大下話...
多謝師兄無私分享.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
標野
我一世都會記得隻死亡遊戲比你昆左
FEMAN 發表於 15-11-2011 08:46 PM

死亡遊戲昆左?  You mean the headscuplt quality or the body joint issue?
無限期廢除所有產品預訂規定:ice:
咁咪比炒家排隊買曬 !!!
出發點係好,如果响貨量配合到就相當理想!
Support EB if they can do it~ also 借勢插吓近期不知所謂的Hottoys How-work, 佢個隻dead eyes英年CA...係我對HT的一條刺~ 有EB, HT先會出正常野~好似阿Jack船長咁~不能與不爲的道理,大家都明架啦~
支持 EB :71: :71: :71:
講咁多做乜吖,你有料有能力嘅就實踐出嚟比人睇咪得囉!人哋落單下下—萬幾千隻,你就—千幾百隻,跟本生產時間就兩回事!其實講多無謂,你攪好啲品質同貨期就自然有人買喇!努力啲實事求事喇!
擺到明抽HT 貨不對辦+出貨時間無了期咁等
佢做到的話就好了, 我開頭都有玩Enterbay,希望佢可以做返場好戲
...
kmtang 發表於 16-11-2011 09:45 AM

Is HT delaying production schedule recently?  There aren't many c hings complaining on this issue when compared with EB..
有反省點都係好事,希望唔會係空頭支票!!
頭像被屏蔽