Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] EB 新措施, 標野之反擊

希望EB做番場好戲俾大家睇,唔好俾HT獨大
最大的麻煩來自 eb自己, 標野是唔肯承認自己大貨出得差~嚇到玩家再唔敢訂佢d野.
近來隻大八百似乎 ...
bigtomm 發表於 15-11-2011 19:13

我最 buy 係出完官圖一個月後有售 :71:
我唔追品牌, 只睇貨品質量
eb加油
期望有第一隻想買溉eb (唔係leon斜視同貴,早就幫趁了)
Bandai大多數出官圖同時實情已經入緊盒,乜都無得改,乜意見都係費話,啱就買不喜歡就不買,如果EX神話加番外粗腰甲比直立時用,可能我會上船,e家女人腰在我角度都費事理了...HT要等但有時都因意見有驚喜,F predator加鷹、spiderman logo和網色等等...不過近期果d等好奈都無進化都有不少,所以是否白等次次不同,但限死用"量產實物樣板"拍攝先做(放)官圖,T800最初個版如EB夠膽乜都唔改照用同e+係兩個唔同的結局,旁觀者清,意見要聽....

e+最想知Tron架車是否白等一埸....
"所有產品正式官方發佈產品圖片都一定採用量產實物樣板拍攝,把誤差度減到最低."
這點好重要,但難度相信好大,努力
但一個月就有售,貨量不樂觀。
應該係第一批貨有少量供應,以實現阿bill一個月就有貨嘅承諾。

之後唔知幾時再返貨。
標野
我一世都會記得隻死亡遊戲比你昆左

睇完, 我是支持的, 起碼有文有路, 可能中間係有小小偷雞, 即係有首批貨先發, 但現貨可能不太多, 要玩都係要訂, 如訂單多, 一樣要等一排...........................
但起碼, 是大貨的模樣, 再不是官圖無限好...........................

今次支持您 EB, 做反場 good show~
EB型爆呀! :$
依番說話真係沖著候活而講!
EB加油!
Good luck. 言行一致才抵讚.
史上最貨不對辦的人偶生產商都出來抽水,我都要講句 EB 加油!
史上最貨不對辦的人偶生產商都出來抽水,我都要講句 EB 加油!
RRAAYY 發表於 15-11-2011 21:05

:DD:DD:DD
而家訂ht又真係太耐,周不時要等半年,買件玩具都要等咁耐
其實定兩个月內都可以接受,好似我訂EB T800都係等左2個月度
如果叫HT改一个個月,到時開訂果D熱門我睇第一日就排長龍,
到時又益左D抄家
好明顯係因為已經無人去EB訂野,BILL先至會出這招...:36:
不過訂有訂好,唔駛訓街等開門,
又要排隊,最幣依家仲要同啲少數族裔鬥!
訂咗咪安樂哂囉!