Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] EB 新措施, 標野之反擊

我覺得有得預訂..都是好事...經過動漫節排隊單野..如果真係無得訂...,而隻野真係出得好(好似船長咁)...走去門市買時見到成斑掛隊黨係到..條龍排到落街...個人都即時灰晒啦...真係唔知邊日你先真係買到..最怕係到時賣晒..益晒斑抄家...不過EB 的新改革..都會支持..
希望做出所講之”理念”!加油:$
希望做出所講之”理念”!加油:$
係冇乜人敢訂佢d野先咁做?
很偉大的說法,別一個角度看,就是傻標說明保證不到大貨質素................
其實一路收訂一路制作,,,,e個動作個人總係覺得有d奇怪!!!!!
由細到大買玩具見到鍾意就俾錢即買,,,,,,不過e家d文化就係這幾間公司已改變!!!!!
不過我亦這樣就範....無法:38:...希望eb做到所說的誠信
我都係一個EB支持者,起到留個言先
數數埋我都有幾隻EB玩具,有三隻仲係1:4
睇到呢篇野,覺得對EB都係一種鼓舞
改革求變,先會不斷進步,
對EB很高期望,加油
頭像被屏蔽
很怀疑.....bill係咪有订隻Captain阿咩嚟架........:he::p:34::DD:x
沖著HT 近來的問題來佔個優,唱反調。又就住自己的缺點,果斷改變。
是中策。
有競爭,玩家之福!
商品市場,是不能長期壟斷。
成段野擺明講比HT聽,仲串到應一應:36:
希望啊標哥言行可以一致啦
出篇咁既野,抽ht水,好攪笑.....
eb出咩ht跟出,重要快手到eb都未出,都好攪笑....
而家出奇招,等ht冇得跟打,又係攪笑....
我完全覺得佢地前世係兩夫妻,所以今世咁多恩怨.....

但我覺得ht要保持收訂呢點,唔係我點可以同人鬥快買,要我同d炒家買??呢樣唔得......
EB野冇人搶冇人炒先可以咁做......
做得當然好, 我都好唔like 而家"認購"玩具既風氣~不過唔好眼高手底就好了
希望 EB 會比到 D 壓力 HT 啦,
依家 HT 都唔放 EB 在眼內 :x
基本上都支持,希望eb可以言行一致,唔好自打嘴巴啦:o