Toysdaily 玩具日報

樓主: Gundam@EFSF

[分享討論] 機動戰士AGE 第49話最終回【解脫了.. 】 集中討論區

回復 163# 小櫻

can not resist but to reply 櫻大's 黑色幽默.
hahaha, you need to make a summary after
each episode! funny stuff~
Age -Ch.7

Age system exploded, everything is a dream, because 主角 is 自閉, story end.
套軍服唔好理喇... 淨係頂帽由禮帽變做軍帽就已經夠搞鬼...
小櫻 發表於 14-11-2011 09:34 AM

係 bo..完全無留意 o _ o..
完全當佢係V巾咁睇..小學雞玩部小學巾...
笨大出MG...真係諗唔到個買點係乜..唔通係背脊嗰舊擾流器??
因為到依家都唔係好明背脊嗰舊野有乜作用...:(
小櫻o既描述好好笑......:DD
反肚啦......

頂帽真係冇留意.....原來艦長係玩魔術出身~~

窮大叔....我都可理解行為失常o既.....
俾人欺壓左咁耐.....終於忍唔住要爆o者.....
好似而家香港....睇幾時有人爆

支豆槍真係有趣........明明打乜都打唔入..係咁跳彈...但係打打下舊型機又會訓低.....
UE又係來去如風......真係你睇我唔倒咩........
睇黎睇le套野, 唔好太認真比較好....
既歡樂又唔會(因為要吐槽而)傷身
認真的輸了:66:
6集了
到今日都淨係得隻DIVE遊下遊下
D殖民星保安又好到呢~~
成套野到今集都係見過兩隻戰艦(一隻仲要係敵方)
5個唔夠軍方膠層
.............................
仲有枝膠凸槍~
好難整咩??  (唔係喎 1分鐘成型)
膠凸專用??  (唔係喎 AH白狼一
吐多一樣...

喱啲所謂「保護閘」...

美其名話保護平民百姓... 查實係咪製作班想慳錢... 樹關畫幅牆點都比畫幾棟大廈未來得省力嘛...

小櫻上
吐多一樣...

喱啲所謂「保護閘」...

美其名話保護平民百姓... 查實係咪製作班想慳錢... 樹 ...
小櫻 發表於 15-11-2011 12:19 PM

好MACROSS~~~:(
總之
如果話要腰左呢套AGE
怕且真係無人感覺可惜咋
無山田,無興趣睇了……
「仆低後加鏟」...:66:  Should be included in the coming games.
我睇完ch6都唔知講乜好...小櫻 大大所說的正正是我心裡的問題哈哈! 看來是我太認真咁睇了解!
第六集真係好唔得.

浮游鏟:DD