Toysdaily 玩具日報

樓主: Gundam@EFSF

[分享討論] 機動戰士AGE 第49話最終回【解脫了.. 】 集中討論區

佢地會唔會 留左係 直民星 又 或者 留左係 難民倉 ...
Vince 發表於 7-11-2011 02:33 PM

無水無食物係捱唔到七日,九成死狀可佈!
佢地會唔會 留左係 直民星 又 或者 留左係 難民倉 ...
Vince 發表於 7-11-2011 02:33 PM

個殖民星唔係爆咗咩?...

如果响核心區... 理應响回收難民時放翻出嚟... 之後報警話黑超中佐搶隻艦啦...

又話說... 黑超係受佢個司令指示去搶DIVA... 既然可以有時間Hack個System改艦載成員... 點解唔快快打翻封Black& White話係佢上司下令佢做呢?... 話晒都叫做情況危急... 原本DIVA嘅人見死不救... 殖民地司令先出些下策起碼講得通嘛...

另外... DIVA唔係Gundam專用搭載艦嗎?... 為何原艦長好似無提過要搬隻Gundam入去就話要走...

再另外... 某程度... 隻Gundam算唔算主角私人財產?...
個殖民星唔係爆咗咩?...

如果响核心區... 理應响回收難民時放翻出嚟... 之 ...
小櫻 發表於 7-11-2011 02:56 PM

第5集入面, 黑超 已經比人 通緝緊 la ... 只係捉佢條友 身有c ja ...
所以話佢地留左係 核心區 都仲得既 ...
anyway ... 睇下之後會唔會 彈反出黎 做 死唔去 角色 law ...
d 套野 預左 鬧住睇 ... 我唔會 話 套野 唔好睇 ... 因為一日未完 我都唔會 下定論.

咁樣係咪順眼D?
回復 124# stonekeung01
又好好多woo:handshake:

直情要俾個讚喇

真係笑左...主角依然有D小朋友FEEL

年齡比較

回復 129# stonekeung01
嘩~有鬼!!
右下角隻夥乜黎???
羅茲威爾???
回復 128# 太陽之牙

working~!!ed:66:
回復 115# 白狼

高達保安差開
好的話seed同seed d的高達就唔會比人搶走..

回復 121# Panzer

笑左:34::34:

回復  stonekeung01
嘩~有鬼!!
右下角隻夥乜黎???
羅茲威爾???
白狼 發表於 7-11-2011 08:34 PM

好似河童呀
THIS??
ALVIN961213 發表於 6-11-2011 09:22 PM

以前出過既盒蛋都有呢招.....

www. wretch. cc/blog/McLaren01/7360588
回復  stonekeung01
嘩~有鬼!!
右下角隻夥乜黎???
羅茲威爾???
白狼 發表於 7-11-2011 08:34 PM

真的撞鬼鳥!!!救命~