Toysdaily 玩具日報

樓主: Gundam@EFSF

[分享討論] 機動戰士AGE 第49話最終回【解脫了.. 】 集中討論區

:80:真係冇人吼
仲話出mg.........
SEEING 06

tudou.com/programs/view/3ib21VqC2TU
到第六集我卒之也要吐糟了•••••
角色行動動機亂來,窮大叔行為及感情位亂來,我也開始炆了
真係冇人吼
stonekeung01 發表於 13-11-2011 08:32 AM

:@:@:@

Not interested at all from the very beginning ....... :78:
Very good 500 yen,buy for the joints.
史上最快插水的gundam系列......
看了3集的我也受不了XD~
出新機也沒用啦~
上半身好像好勁
下半身嚇死你...........
:53:
第6集主角同大叔d行為動機完全不合常理, 睇完有種攞你命三千的感覺......
主角明明唔想自己部玩具俾人玩, 就話因為唔可以放過UE所以先想做軍人....
UE話黎就黎, 話走就走, 甚至完全無人發現, 故事亦無解釋......
雜兵機d機關槍明明就傷唔到AGE一條毛, 唔好話個盾連裝甲都一個洞都冇, 而主角明明就想開槍打佢地
即係有已經有攻擊意識, 到後黎俾果幾部垃圾圍著左, 個主角竟然可以完全唔反抗, 就咁舉手投降???
日野晃博真天才也, 如此劇本佢都可以寫得出.....
e家可以放棄 等seed重播?
到第六集我卒之也要吐糟了•••••
角色行動動機亂來,窮大叔行為及感情位亂來,我也開始炆了
Gundam@EFSF 發表於 13-11-2011 09:29 PM

連您都咁講~~~~~:47:
真係冇人吼
stonekeung01 發表於 13-11-2011 08:32 AM

預左~~~~ :(
唔係吖... 喱套嘢幾歡樂...

眼罩艦長表演變身...

套軍服唔好理喇... 淨係頂帽由禮帽變做軍帽就已經夠搞鬼...

一部MS標準18m... 駕駛倉起碼離地十幾米... 就算跪低都唔矮啦... 阿大叔就可以成個超能先生咁一嘢跳落嚟... 連幪面超人都汗顏...

睇下人家部MS... 工業用嫁咋... 都勇過廢柴主角揸緊嘅高達...

先將對手打到仆低... 之後再一嘢鏟埋去... 喱招連續技叫做「仆低後加鏟」...

敵人UE... 喱啲就係進化喇...

現代死小孩嘅弊病... 有嘢唔曉唔掂就只係識得撳電腦搵答案... 自己用下腦啦...

歷來Gundam嘅Beam Saber都係最強近身武器... 但阿廢列特都可以搞到苦戰...

一部傳說中最強MS... 竟然可以被幾部舊型機圍住... 求期攞把劍一嘢一隻未得囉...

預告下集會出格鬥裝備... 又睇下佢點...

呵呵呵...

小櫻上
仲話出mg.........
Athrun12345 發表於 13-11-2011 10:07 AM

MG - 800 yen!
MG - 800 yen!
Panzer 發表於 14-11-2011 09:48 AM

係就好呀