Toysdaily 玩具日報

樓主: Gundam@EFSF

[分享討論] 機動戰士AGE 第49話最終回【解脫了.. 】 集中討論區

話說... 第二話...

所謂高達專用的多玆來福鎗...

(每次射出接收都要擺姿勢?...)

就算是G ...
小櫻 發表於 1-11-2011 08:37 AM

Simple, setup is a fake action, for wasting some air time for saving animators's effort.
回復 105# S20081997
...........:31:..............................(呆~)
回復  S20081997
.........................................(呆~)
白狼 發表於 2-11-2011 05:27 PM

:DD:DD many TDs know I am Crazy
need talk more with U @ 20Nov Gundam party :DD:DD
(make U crazy than me:he::he:)
機動戰士AGE 第5話 集中討論區 (格肋底式射擊 !驚見) P.8
大大...我搵唔到第5集睇
你咁快= =
邊道有得睇
THIS??
回復 111# ALVIN961213

Bingo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U guys still watching it ...........  :26:  I give up la.........
睇完第 5 集 ... 我既 問題 又多一個 ...
主腳 <= 就算係 細路 ... 點睇都係一個 中學生 ... 渣到隻 高達 都算 la ...
但第 5 集 果條 真係 細路 黎 ga wor ... 小 5 小 6 <= 踏腳制 都未夠 高 la 下化 ...
唔通 AGE 高級 到 只用 精神感應 ??? :70:
回復 114# Vince
呢個唔驚
最大鑊 原來成架戰艦係可以自出自入
大家諗下 即係D美軍戰艦 入黎香港
我地跟個水手就可以上船 鍾意楂架飛機出去飛轉返黎
噢 無相干 無人受罰 無事一樣
第5話 如果個死小孩 楂走埋部膠凸
哈  我真係有排笑
真心 套AGE收視差 真係自取
當年SEED時  劇情推進緊湊
家陣AGE  慢到呢~~
回復  Vince
呢個唔驚
最大鑊 原來成架戰艦係可以自出自入
大家諗下 即係D美軍戰艦 入黎香港
我地跟個 ...
白狼 發表於 7-11-2011 12:56 PM

算把 la ... 果隻 咁本就係 賊船 ... 唔好忘記 ... 隻 艦 係 船長 劫 反黎 ...

可以俾個細路自出自入&#25592;埋部高達出去都算...

咁喱個呢?...

原先DIVA&#22021;艦長同船員呢?... 第二集唔係收埋&#21709;某間房&#22021;咩?... 家陣係咪死#晒?... 無交代過&#22021;?...

唔通真係當&#21874;細路無記性?...
回復 115# 白狼

previouly i wasn't interested in AGE at all,
and didn't follow the show. but now after
reading you guys saying how bad the show
is, i kinda want to see it hahah. may be
good for a few laughs ma lololol

咁喱個呢?...

原先DIVA&#22021;艦長同船員呢?.. ...
小櫻 發表於 7-11-2011 01:51 PM

九成死了....就算呢位艦長幾出色都好.....

佢都係一個殺人犯.....

咁喱個呢?...

原先DIVA&#22021;艦長同船員呢?.. ...
小櫻 發表於 7-11-2011 01:51 PM

佢地會唔會 留左係 直民星 又 或者 留左係 難民倉 ... :58: