Toysdaily 玩具日報

樓主: Gundam@EFSF

[分享討論] 機動戰士AGE 第49話最終回【解脫了.. 】 集中討論區

日本少年Sunday連載完左

:@ :@
回復 30# francis_lks
age唔係最低算好架啦
回復 33# stonekeung01
the real Gundam mass production model!  mot weak GM again.....
唔知點解個AGE頭好鬼大~ 大頭GUNDAM一隻! XD
又動畫隻TITAN比例好好但模型就瘦弱晒...

講返故事, 都好 ...
francis_lks 發表於 12-10-2011 23:19

第一集只有3.8%創GUNDAM歷年收視新低!? so sad!?

:77::66::75::30:
第一集只有3.8%創GUNDAM歷年收視新低!? so sad!?
Gundam@EFSF 發表於 14-10-2011 10:30 PM

會唔會好快中途CUT呢:?

第2話...

(部份情節會skip咗... 最終請收看本話...)

讓市民逃亡嘅計劃?...

第二女主角(?)... 發現...

查實如果啲外貌身形畫翻大些少會好啲囉...

嘩~~~

查實光束鎗嘅熱能唔會燒到個女仔度咩?...

敵人都打到嚟... 仲咁搞?...

Gundam搭載艦... Diva... 總覺得係泰坦3變嘅...

喱舊先係「勝利關鍵」... AGE System...

敵人繼續攻擊... 但典解只係轟炸外壁唔直接破壞能源系列令其立即毀滅呢?...

高達跌出殖民星外...

第二女主角(?)... 有類似NT嘅能力?...

今集最大重點!... AGE系列發動!...

終於明白主角上集會唔知部高達有咩武器喇... 原來係「去老麥點餐」...「即叫即砌」...

唔使一分鐘就砌好把光束萊福鎗... 快過淥麵...

收嘢呀...

招牌Pose...

幾秒就裝好driver... MicroSoft要學下喇...

嘩... buster rifle級火力... 仲好似唔使點集束添...

(豬X字幕組啲畫質...)

打完一隻... 又嚟兩隻...

話說第3話會有驚人發展... 咁就要睇下點喇...
第一集睇完覺得比較悶
睇完第二話又覺得幾過癮:34:
機動戰士AGE 第2話 集中討論區 (今集最大重點-AGE系統發動!)
個NT女行得仲快過Gundam:(
AGE系統, 好有現實中"快速成型機"的感覺