Toysdaily 玩具日報

樓主: Gundam@EFSF

[分享討論] 機動戰士AGE 第49話最終回【解脫了.. 】 集中討論區

wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kai....
套野做左得果一話,唔好咁快彈到佢一文不值
仲有主角係讀中二的:74:
套野做左得果一話,唔好咁快彈到佢一文不值
仲有主角係讀中二的
dhk34 發表於 10-10-2011 06:49 PM

第一句超同意!! 睇多幾隻先啦大家, 真係咁差嘅咪邊睇邊鬧, 甚至無視佢囉~~ :he:

第二句, 我笑了!! 哈哈!! :x
回復 11# 小櫻

回小櫻想吐嘈
今次冇分兩季播既?
真係咁有信心?:45:
看了,沒有太大感覺,不見得很差,只要不算很吸引。
既然是高達,就暫且看下去。
日本已經話左blu-ray同dvd幾時出:

2012年2月10日に第1巻 Blu-ray豪華版【初回限定生産】(5,250円)が先行発売され、同年2月24日に第1巻 Blu-ray通常版(4,200円)、およびDVD(3,150円)が発売される。

2巻目以降は、各4話収録で、毎月1巻ずつBlu-ray豪華版・Blu-ray通常版・DVDが同時発売となる。
看完第一話, 是有吐嘈位, 但是否差的不可接受? 又不是吧! 小弟仍然抱持觀望態度  

O.T.: 尋日字幕 ...
Zombie007 發表於 10-10-2011 10:20 AM

吾冼錢!睇下羅!
女角好似馬茜
其實呢話的敵人幾好
有戰術,一個開炮一個用劍
唔會一個衝過去,令一個食花生
其實呢話的敵人幾好
有戰術,一個開炮一個用劍
唔會一個衝過去,令一個食花生
dhk34 發表於 11-10-2011 22:05

UE, 地球人大陰謀••••••••
頭像被屏蔽
is out already~ go see see sin.
chat later

風車高達mk II:34:
唔知點解個AGE頭好鬼大~ 大頭GUNDAM一隻! XD
又動畫隻TITAN比例好好但模型就瘦弱晒...

講返故事, 都好傳統下啦, 該登場既人物輪流出現. 人物低年向無辦法, 話晒係AGE即係BANDAI陪養另一個十年新世代GUNDAM迷既作品(野心好大). 角色肥肥地兩隻眼好似水晶咁細路哥先至會鐘意.

上面有人話UE係人類, 我都覺得有可能, 或者係某科學家既產物, UE係AI也說不定.

反正睇多幾集至決定啦. (不過壞消息係第一集只有3.8%創GUNDAM歷年收視新低)