Toysdaily 玩具日報

查看: 19443|回復: 108

[個人收藏] 窮人系列-------裝著變身,,,,多圖

人窮玩乜都要就住就住,,,,,

今次身為窮人既我,,,就極為好彩咁執到正貨a_a

我自知自己對拉打就完全唔認識既,,,,由一個乜拉打都分唔到既,,,,到到e家!!!都係仍然乜都分唔到既我,,,點解會開始玩拉打呢???

我既開始就真係要由動漫節開始講,,,,

正當我諗住執唔到寶既時間,,,行呀行,,,冇啦啦就比我見到佢!!!!

個個時候見咁平,,,咪諗住試下玩下囉,,,點知裝著對我e個窮人黎講係咁好玩:52:

我!!!!踢!!!!踢!!!踢!!!!

好靚隻腳:66:

哇,,,咁猛陽光下,,真係型到爆:77:

買左佢之後,,,我就開始成日留意裝著啦!!!!!!
有一日,,,,我就見到成套響鬼!!!!!!
二話不說就買左啦,,,,響鬼佢地呢,,,有好多人讚又有好多人彈啦,,,,,,彈就彈佢冇晒拉打既風格,,,,,

對我黎講唔緊要啦,,,我本身對佢地都冇乜認識,,,,見型見平又好玩咪入囉:66:

唔係講笑,,,就咁睇d盒都覺得好high haha

話時話,,,,d拉打去左邊呢????????

一閃!!!!!!!!!!!!!!!

哇,,,,冇啦啦出現左

喂!!!!!縮腳啦!!!!

威吹d色就真係....

黎個大集合先!!!!!!

依班友仔,,,,如果一齊打既話嘈死都似:53:

玩玩下玩玩下就玩埋佢!!!!

哇,,,,好金呀:shiny:

著衫先

wo!!!!!真係好閃呀:shiny:

閃就閃呀,,,,可動就真係:help:

算啦,,,,得個擺字都已經好開心haha a_a

相就係得咁多啦,,,,希望可以收下手唔好比我再見到有正野啦haha
玩埋 聖衣大系 la
:handshake: .....真令人懷念呀 .....

玩埋 聖衣大系 la
聖鬥士JACK 發表於 18-9-2011 03:03 PM

哇,,,,我連裝著都話貴既,,,你重要我入毒坑!?!?!?

買佢一隻可以買多幾隻裝著啦:help:
.....真令人懷念呀 .....
323 發表於 18-9-2011 03:05 PM

oh no:help:
唔好引我啦,,,,,我都好想入晒佢地一套添:D
你......太強了,:50:....甘有無興趣玩埋SHF??
我覺得聖衣大系 同裝著變身
組裝簡單 又有神緒
可動唔多 但d件 裝得 實淨
已經好正 好完美 好好玩 好有玩具嘅味道
但依家嘅玩具 已經唔可以話係玩具lu...
我鐘意裝著多過SHF,你睇我幅相就知!!:34:
裝著後期的kiva做型和可動都很棒呢......劍系列也不錯~~
感覺又幾正喎:71:
回復 9# 卑彌呼
電王系列都正0架!
其實排晒出0黎好正,但後期果D無影到,睇下遲D有無機會影番:71:

裝著其實都好好玩咖,我支持樓主
其實排晒出0黎好正,但後期果D無影到,睇下遲D有無機會影番
ScarletSpider 發表於 18-9-2011 04:01 PM

wow so many:shiny:
do you have ryuki??
裝著變身真係好好玩
不過, 有個大缺點, 就係 d 甲好多時都"裝唔實"...
一郁就好易跌件...
要成日執 :31: