Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 窮人系列-------裝著變身,,,,多圖

現在後追都應該難找,,,,
ekim11 發表於 18-9-2011 05:51 PM

上yahoo bid算啦我haha

咁多套裝著,龍騎同電王,劍系列出得最好,尤其係龍騎13隻拉打連契約獸擺埋一齊,簡直係何其壯觀
神宗一郎 發表於 18-9-2011 05:56 PM

龍騎如果要追晒咁多隻洗唔洗過2000

最後果二套,出得最靚,拍埋shf度一d都唔輸蝕..
KIVA AND 電王
ekim11 發表於 18-9-2011 06:09 PM

乜裝著唔會再出架啦!?!?!?!?
裝著最後是KIVA....
不再出了,已給SHF 替代
裝著最後是KIVA....
不再出了,已給SHF 替代
ekim11 發表於 18-9-2011 06:14 PM

OH MY GOD!!!!!!我重未玩夠架!!!!!!!!!!
我唔要shf呀咁鬼貴!!!!!見到岩岩你個個電王,,,,真係一流- -咁fit唔似裝著
電王和kiva已是後期設計.接近shf....
電王和kiva已是後期設計.接近shf....
ekim11 發表於 18-9-2011 06:24 PM

但係shf係咪完全冇合金??
但係shf係咪完全冇合金??
hong16788 發表於 18-9-2011 06:47 PM

SHF會有某些拉打隻腳掌是合金料,以我知就 Kabuto系列
全身金就冇了

買得過呀...
回復 31# hong16788
如果你要高追龍騎裝著系列連契約獸就一定過2K近3K
回復 17# hong16788
其實裝著基本上一出我就儲,果時好低玩6十零蚊隻,我post果D相你裝著最早第一個時期,之後就停左無出,由龍騎變左個系列叫R&M,但應該唔太受歡迎,好似由響鬼又變番裝著,再返兜出番龍騎,555果D裝著到月騎就停左,裝著除左出Rider,仲有出牙狼同宇宙刑事,其賞好正,依家SHF太貴,又無合金成份,所以無玩,以前裝著又平又有合金,除左D魂Shop果D之外,無記錯我都儲齊,真係幾正0架!!
冇$
我真係連裝著變身都唔玩
玩盒蛋
裝著家吓好平..2手無盒仲平過乜...我都係裝著支持者,shf真係太貴..玩唔起..哈哈:34:
:47:  ......電王裝著都唔少野架!.....

嘩...樓主咁都叫窮:no:...毒吓你先  
SHF會有某些拉打隻腳掌是合金料,以我知就 Kabuto系列
全身金就冇了
歪不正 發表於 18-9-2011 06:53 PM

又貴又唔重手,,,,唔岩我啦真係

買得過呀...
呂品器 發表於 18-9-2011 06:57 PM

wo!!!!!!我就係想買埋帝王:@,,,,玩左裝著咁耐我都重未見過,,,,睇黎都冇可能入到

回復  hong16788
如果你要高追龍騎裝著系列連契約獸就一定過2K近3K
神宗一郎 發表於 18-9-2011 07:05 PM

身為窮人,,,又點可能高追呀唉,,,,契約獸大約一盒幾銀???

回復  hong16788
其實裝著基本上一出我就儲,果時好低玩6十零蚊隻,我post果D相你裝著最早第一個時期,之後就 ...
ScarletSpider 發表於 18-9-2011 07:52 PM

想當年我都想試下入個幾隻宇宙刑事架!!!!不過都係Rider型好多a_a   

冇$
我真係連裝著變身都唔玩
玩盒蛋
玩具Kenny 發表於 18-9-2011 07:58 PM

你冇錢:ar:我見你個d marvel我不知幾想偷晒佢:ar:
裝著家吓好平..2手無盒仲平過乜...我都係裝著支持者,shf真係太貴..玩唔起..哈哈
NanNan 發表於 18-9-2011 08:16 PM

好彩到到e家重係搵到幾多裝著姐,,,見你地個個都話已停產,,,我都要入多d- -
......電王裝著都唔少野架!.....
323 發表於 18-9-2011 08:25 PM

我真係冇見過有電王裝著,,,可能真係太正比人買晒:help:

嘩...樓主咁都叫窮...毒吓你先
阿修羅大帝 發表於 18-9-2011 08:29 PM

我一套入真係平架a_a   ((蚊炸haha

其實係咪真係有得就咁買4個合埋一隻架???定係自改
裝著冇出帝王Kiva...  果隻係SHF :64: