Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 窮人系列-------裝著變身,,,,多圖

裝著冇出帝王Kiva...  果隻係SHF
呂品器 發表於 18-9-2011 08:52 PM

哦,,,,但係重唔重手呢?>???
...:o .....兩代對比...

... .....兩代對比...
323 發表於 18-9-2011 08:54 PM

係咪有把劍架????
其實都幾型仔haha可惜d金色唔係好閃
係咪有把劍架????
其實都幾型仔haha可惜d金色唔係好閃
hong16788 發表於 18-9-2011 08:56 PM
:x .......搵唔到呀!得呢張咋!

裝著新朋友喎~~~~支持~~~:43:
話說響鬼裝著真係幾失色~~~如果 SHF 出番就好啦~~~:67:
裝著新朋友喎~~~~支持~~~
話說響鬼裝著真係幾失色~~~如果 SHF 出番就好啦~~~
Somebody_Ex 發表於 18-9-2011 09:06 PM

響鬼shf一定有機會出,至怕你唔買咋....:34:
Somebody_Ex 發表於 18-9-2011 09:06 PM
:$ ......真係有咪既需要架!
.......搵唔到呀!得呢張咋!
323 發表於 18-9-2011 09:01 PM

睇黎另一個係再高一個層次,,,,齋望算啦唉haha

點解失色呢????可能我冇睇套戲,,有咩係唔好呢?

響鬼shf一定有機會出,至怕你唔買咋....
ekim11 發表於 18-9-2011 09:07 PM

shf個d野,,,我冇一個係買得起

到左kiva時裝著真係唔差shf好多,如果decade打後都以裝著名義出就正啦, 可惜變左獨立的FFR,WFC,OCC,FMCS系列...:die:

裝著無咩人要..趁而家咁平真係要趁手.agito既g系.kabuto系都正我覺得.:71:

就呢兩隻來講... 點解我唔覺得 SHF 正幾多
:66:

我承認我唔中意 KIVA 王
設計好差
裝著係俾時代巨輪吞噬既好物:oh:

我又要 PO 呢幾張, 以前都 PO 過...
玩裝著同窮唔窮無關係, 只係覺得 S.H.F. 唔抵玩, d 錢買合金魂好過 (even 合金魂都膠左貴左)

全層...

三樓的住客...
裝著後期的kiva做型和可動都很棒呢......劍系列也不錯~~
卑彌呼 發表於 18-9-2011 03:23 PM

裝著 KIVA, 電王 已經開始偷工減料, 為 S.H.F. 鋪路 :blame:

牙狼真係好正, 成隻聖衣神話 - 黃金聖鬥士咁...

(我買左 3 隻)