Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 窮人系列-------裝著變身,,,,多圖

大大要留意,
唔知點解我 d 龍騎裝著都好易爛,
我八隻龍騎已有四隻斷手!情況好驚人。
其他裝著完全 ...
Garycharm 發表於 23-9-2011 11:51 AM

影得好鬼靚!

不過Kiva裝著真係正。蔗渣價錢,燒鵝味道
大大要留意,
其他裝著完全 ...
Garycharm 發表於 23-9-2011 11:51 AM

影得好靚...:71:
再比多少少樓主睇睇:)

我有好多都未開........................
..金屬..組裝..就係裝著變身既既特色
回復 90# Garycharm

大大你d相毒到呢.....:handshake::$
小弟係指裝著系列嘅拉打複眼部份冇採用透明件而只係單純上色 (油), 須知道複眼可以話係假面拉打& ...
Englishman 發表於 23-9-2011 08:47 AM

哦@@不過咁平我都唔會要求咁多啦haha好玩重手就夠
楼主~如果你對SHF有興趣~我推介你買隻Agito大地型態,
雖然只送得一對手型~但依隻算係修飾得比較好&# ...
tsurugiex 發表於 23-9-2011 11:40 AM

反而我一直都想買隻gill返黎玩下,,,姐係有辮個隻
大大要留意,
其他裝著完全 ...

咁易爛??我上網睇人放出黎個d都係咁,,,
你d相靚到咁可唔可以教下我點影相,,,,點樣全黑架個背面./.\.同埋點打燈
再比多少少樓主睇睇
timothy276217 發表於 23-9-2011 01:07 PM

電王個d都係裝著???唔似啵d色
同埋好修長@@有爪個個係咪就係白虎?
我有好多都未開........................
zzMANzz 發表於 23-9-2011 01:22 PM

好野點解唔開幾盒黎玩a_a,,,,keep住齋睇邊夠過癮架:66:
..金屬..組裝..就係裝著變身既既特色
老文 發表於 23-9-2011 01:34 PM

好可惜已經冇再出,,,我e家都積極收購haha

我就係想買呢兩隻...

大大,幾實有D SHF都幾平,百5到,例如紅古迦,kabuto,agito,小第覺得出得最正的裝著 係帝王劍
大大,幾實有D SHF都幾平,百5到,例如紅古迦,kabuto,agito,小第覺得出得最正的裝著 係帝王劍
G3X 發表於 24-9-2011 12:16 AM

我都係得gill係想入姐a_a我見過最平一魚@@
ekim11 發表於 25-9-2011 11:59 AM

冇記錯e5隻都好貴啵@@,,,特別係右2
我都係得gill係想入姐a_a我見過最平一魚@@

冇記錯e5隻都好貴啵@@,,,特別係右2
hong16788 發表於 25-9-2011 12:01 PM

右二係朋友在日本幫我買的..二魚有找...
右二係朋友在日本幫我買的..二魚有找...
ekim11 發表於 25-9-2011 12:16 PM

不過佢唔係shf黎架咩????重手嗎
不過佢唔係shf黎架咩????重手嗎
hong16788 發表於 25-9-2011 12:24 PM

佢係SHF,中間果二隻才是裝著,圖中看到他們外型多合拍...