Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 窮人系列-------裝著變身,,,,多圖

BTW, 我搵緊呢盒, 有無人見邊度有得賣 ?
裝著無咩人要..趁而家咁平真係要趁手.agito既g系.kabuto系都正我覺得.
老文 發表於 18-9-2011 09:49 PM

估唔到到到e家都係咁小人睇得出裝著e個好物,,,佢地唔識野既時候就係我入貨既日子a_a

裝著係俾時代巨輪吞噬既好物
卡里斯 發表於 18-9-2011 10:38 PM

重有冇d拉打既野好似裝著咁又平又抵玩又重手@@

我又要 PO 呢幾張, 以前都 PO 過...
玩裝著同窮唔窮無關係, 只係覺得 S.H.F. 唔抵玩, d 錢買合金魂好過 (e ...
left1221 發表於 19-9-2011 12:10 AM

容唔容許我叫你一聲大佬???
老老實實你咁多隻a_a你比一隻我都唔覺眼姐haha
裝著 KIVA, 電王 已經開始偷工減料, 為 S.H.F. 鋪路
left1221 發表於 19-9-2011 12:12 AM

你講既偷工減料係咪就係佢地隻腳開始轉左用較軟身既膠?我見好多人都彈佢隻腳唔夠穩
牙狼真係好正, 成隻聖衣神話 - 黃金聖鬥士咁...

(我買左 3 隻)
left1221 發表於 19-9-2011 12:14 AM

裝著牙狼擺好過玩@@我個隻都經常跌甲,,,,我諗shf個隻係最型係咪@@
十卜樓主,小弟都有唔少裝著呢:shy:
十卜樓主,小弟都有唔少裝著呢
timothy276217 發表於 19-9-2011 08:08 PM

wo,,,你都放出黎啦!!!!!!!!!!
wo,,,你都放出黎啦!!!!!!!!!!
hong16788 發表於 19-9-2011 08:11 PM

好少影裝着,比住一張你睇下先:(
好少影裝着,比住一張你睇下先
timothy276217 發表於 19-9-2011 08:28 PM

oh my god!!!!!摩牙:34:
裝著變身真係好過SHF...........:71:
裝著變身真係好過SHF...........
wing0boy 發表於 19-9-2011 08:48 PM

好可惜已經停左:52:
其實好多過氣玩具,都好正...好似大膠,hg旦,匠魂..都係現在比人掟到7彩既好物..價平造型靚:71:
響鬼系rider裝著(除裝甲響鬼),我覺得係有小小陀衰左"裝著"名既一set裝著.,造型唔似,配件比例差,少金屬,所以真係比較失望..
支持裝著~~
其實都唔係無錢人玩意姐~
因為我都儲左好多~~除左甲鬥王太貴唔買,樓主個套我都未儲,但近排開始想買~~~
響鬼系rider裝著(除裝甲響鬼),我覺得係有小小陀衰左"裝著"名既一set裝著.,造型唔似,配件比例差,少金屬,所以 ...
老文 發表於 20-9-2011 11:23 AM

咁的確係= =,,,轟鬼個d都好輕唔夠其他咁重手,,,但係龍騎個d睇落都好似唔係好重炸啵@@有冇邊隻裝著真係勁重????
支持裝著~~
其實都唔係無錢人玩意姐~
因為我都儲左好多~~除左甲鬥王太貴唔買,樓主個套我都未儲,但近排開始 ...
GGG 發表於 20-9-2011 12:57 PM

有冇龍騎一套,,,,我勁想要一套:help:
给楼主毒到,搜索中。
给楼主毒到,搜索中。
ToysHunter99 發表於 20-9-2011 06:59 PM

放心放心,,,好多地方重有得買
放心放心,,,好多地方重有得買]

我不是香港人:44: