Toysdaily 玩具日報

查看: 7946|回復: 54

[價錢帖] SQ嘜 露露巴剎拿合體

:$

多謝大巴報料.........有幸一入....:handshake:

旺腳地底船17發.....硬入...........爽呀喂....:$

大大盒

依舊底富座....港台兄至愛:78:

開包........吓....要砌果喎.........趁屋企無人....隊兩pack酒咪砌您囉...驚呀......:!

話咁快...啪兩下....再將結他條帶凸出既地方插落個laon.....禮成:71:

咁就變成最愛既 露露:handshake: 同 最憎既 M7 巴剎拿:*   合體.......:die:
女人.........就正是這樣:38:

亞媽生日亞爸牛一亞哥有咗亞妹離婚亞堂妹入冊亞姨媽黎咗.....盛惠16万8!!!!!!!!:57:

有付出......"應認" 有收穫瓜:61:

又一條幪丙:45:

玩完~~~~~~~~~:43:

Last.....

:64: 多謝
沙發!!沙發!!!!:43:
請問大大有無合金成份??!!!:65: AM我得喇!!!
請問大大有無合金成份??!!! AM我得喇!!!
sundaydriver 發表於 29-11-2012 12:16 PM

:78:今晚處女個價癲晒
今晚處女個價癲晒
Warmblood 發表於 29-11-2012 12:18 PM

處女我知啦。。。我宜家問緊仙女呀!!:blame:
靚女!不如一齊遊下車河囉!!:love:
慘慘慘。。。。仲未有人過黎玩。。。:sad:
我黎喇~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
大大可否明天AM PM話比我知邊處買同幾錢呀
如果下次出金正同大波妹七瀨 crossover。小弟一定必入
原來呢隻就係傳說中既 "Do you remember fu.ck x crossover x Macross x she male VF-69onL799" :67:
咁重口味!齋雪露唔砌,要佢扮巴沙拿先黎砌?
嘩!呢隻巴刹拿好正呀!:handshake:
:$我 SF 可以抖下嘞
處女我知啦。。。我宜家問緊仙女呀!!
sundaydriver 發表於 29-11-2012 12:20 PM

:( 仙女....您問cat爺....佢係TD青樓