Toysdaily 玩具日報

查看: 22836|回復: 30

[新品消息] Megahouse Variable Action 又有新作喇 ! 包括 魔動王

今日は、EXPOで新規の発表となるアイテムをチラリと、シルエットでご紹介します。

原型なのか、彩色試作品なのか、

どんな状態で展示できるかは、まだ分からないのですが、

なんらかの形で発表したいなぁと、考えています。

http://www.megahobby.jp/

又係猜猜黑影遊戯了~~~ :36:

其中好明顯(我估....)係 魔動王 初期三部主角機

再收一隻火王就收手了.............
這系列QC、關節有夠差的
頭像被屏蔽
今次同上次有冇咩唔同?我等超級地隱俠先諗
Good news for me !
But the地隱俠's hands should be improved that the hands need longer than the shields !!
真係出返3主角呀..........:@
今次同上次有冇咩唔同?我等超級地隱俠先諗
jiantanguang 發表於 28-10-2012 11:43 PM

超地已经出咗咯噢~
不过讲真~MH的QC及各方面都唔系好得~有最终形态
初始形态就算啦~PASS···除非个价好抵,不过MH的作风就···唉
哈哈哈   太激動了!! Megahouse 我謝謝你!!!
how about the other 2 pic?
沒有邪動王???????
三個主角,其餘兩個黑影係邊隻?
我買左"超地"就已經半放棄呢條LINE......:42:
我就令原佢公佈出邪動王.........................
之前見到禁多師兄都話..QC吾太好...都係放棄條LINE
依加佢又出...都吾知入吾入好:42:
唔入了.太貴又唔跟設定,甩皮甩骨

除非出埋另外兩隻邪動王...