Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 分享我們的合金魂宇宙大帝,也分享我們的集體回憶

頭像被屏蔽
呢盒 :
應該大過手板,Kabaya 出品,及後佢哋出嘅老變食玩又係出晒名
gantz414 發表於 2-8-2011 05:34 PM

咁唔係,我買個隻方型D,應該無咁大盒

講起D食玩,我以前住大圍D屋村,記得商場有間叫ABC糖果屋,賣嘅野同呢家零食X語差唔多,我最記得有好多食玩賣,有Big One,老變,勇者....嗰時我記得我讀緊小六,儲起D零用就會去買食玩,買得最多就係忠嗰D心口有嗰J字,奸嗰D心口有個好似係鬼頭嘅食玩,記得係十蚊盒,當時零用已經有5蚊日啦,有冇大大住附近或者買過,可以分享吓,重有,食卡樂B有一張卡邦咭,我都係D有錢同學食完有相同比過一張我,好記得係一隻好似田鼠嘅怪物,哈哈

我上網揾到D,有冇大大有玩過???

我的回憶....

我的回憶....
阿天 發表於 2-8-2011 07:50 PM

大大細細個家境已經咁好,有齊所有怨物,我剩係有六神咋 ~~~~~~~~:49:
我的回憶....
阿天 發表於 2-8-2011 07:50 PM

呢d咪我細路果時最討厭嘅有錢同學仔囉~~~~~~~~~:49:
呢d咪我細路果時最討厭嘅有錢同學仔囉~~~~~~~~~
小武 發表於 2-8-2011 08:33 PM

你睇佢屋企D裝修都知係有錢同學仔,地下係用木地板,我住屋村係用膠地板嫁:DD

(死啦,越講趆離題,哈哈哈哈):shy:

stonekeung01 發表於 2-8-2011 04:05 PM

Stone大,可不可以再整多張,空雷王用六神腿吖:shiny::p
講起D食玩,我以前住大圍D屋村,記得商場有間叫ABC糖果屋,賣嘅野同呢家零食X語差唔多,我最記得有好多食 ...
ivancheck 發表於 2-8-2011 07:00 PM

我床下底有一個瑞士糖罐有一些遠古物。但現在人到大陸上班,要週末回去找出來才能post出來分享。。。。。。
我床下底有一個瑞士糖罐有一些遠古物。但現在人到大陸上班,要週末回去找出來才能post出來分 ...
gazza1211 發表於 2-8-2011 09:01 PM

等你衰鬼:74: ,(你攪到我好緊張 tim,今晚成晚訓唔著):shy: :shiny: :handshake:

呢d咪我細路果時最討厭嘅有錢同學仔囉~~~~~~~~~
小武 發表於 2-8-2011 08:33 PM

啊,他沒錯哦,錯就錯在老天不讓我們投胎到有錢人的家去。:no:
你睇佢屋企D裝修都知係有錢同學仔,地下係用木地板,我住屋村係用膠地板嫁 (死啦,越講趆離題, ...
ivancheck 發表於 2-8-2011 08:39 PM

算啦。現在我們長大了,有能力時,就隨便買什麽都可以。已有小孩的(包括我),就不要太嚴厲,有時候,也買一點玩具給他們,等他們都有個美好回憶。
算啦。現在我們長大了,有能力時,就隨便買什麽都可以。已有小孩的(包括我),就不要太嚴 ...
gazza1211 發表於 2-8-2011 09:18 PM

無錯,同意~~~~~~:67:
回復 140# 阿天
有錢仔
頭像被屏蔽