Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Iron Man 2: 1/6th scale Suit-Up Gantry with Mark IV

其實連唔連隻mark 4?
聶風 發表於 21-7-2011 11:48 PM

加多11魚咪有MK IV囉:58:
你賣咗隻batman....??
乜你唔記得我地果日幾咁辛苦排隊嗱......
toms110 發表於 21-7-2011 11:53 PM

Only can chose the best I want. :79:
Only can chose the best I want.
cywatt 發表於 21-7-2011 11:59 PM

Never mind la, how about the day of 29th? joint together again to line up for the Batman??
HT 呢期既銷售手法可以話係絕對地相當成功趕客.
留番錢買DX好過啦!!!!

RE: Iron Man 2: 1/6th scale Suit-Up Gantry with Mark IV

癡孖根..................出黎出去, 逐份出.............我隻隻都有買, 不過由呢隻開始唔買ironman勒. $3xxxx, 加d錢買部i-phone 都得勒.........癡孖根
頭像被屏蔽
回復 291# tptsw

我沒 i瘋又沒 iroman mark 4, 不過如果我有4k 玩寧願買呢set野~~
Jimy 兄, 我send不到message給你, 可以留e mail給我嗎 ?
回復 260# Jimy

Jimy 兄, 我send不到message給你, 可以留e mail給我嗎 ?
頭像被屏蔽
Hottoys 啊~!呢幾支野做VIP GIFT就差唔多~你都SOD上腦既~開價咁鬼貴,開5000啊笨......
呢支野應該9成買既都係外國人,
算啦~一間公司做起左就唔會再記得個時係邊班人最初支持你
ALIEN2個時你間公司就黎死咁,我都有買你FIGURE
估唔到你今日會咁囉~幾支膠賣2000蚊~
黎緊STAR WARS都唔知點算,隻隻都開到咁L貴~
頭像被屏蔽

OMG... with Mark IV US selling for $499.99USD...just the Gantry $359.99.....crazy......
有無巴打夾份
我想淨要隻mark iv
London 發表於 21-7-2011 06:30 PM

我呀~我已經入咗連make4版~搞到我原先隻make 4想放~