Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Iron Man 2: 1/6th scale Suit-Up Gantry with Mark IV

我覺得HT係睇死大把人中毒甚深,出乜都買,加上有炒價,所以提高定價食埋佢覺得炒家有的水位,再渣乾死士(或大款)進貢比佢。
所以你明白點解有貧富懸殊,富的總有辦法從別人手中抽走有限的金錢,正如李+X
即係 98折~~~~~~~~~~?~~~
E神 發表於 20-7-2011 11:47 PM

至少都有97.1% 既~~~~
我認為連mark iv 個set 應該24xx就參唔多~~~~~
neweasonlss 發表於 21-7-2011 12:24 AM

我一心都諗住係呢個價~
我覺得應該憑Mark 4單據買呢舊野有優惠o羅!
我相信每個人都有底線

一旦被觸及, 就會爆炸, 只是時間問題

香港玩家底線是價錢

外國玩家底 ...
Gretzky99 發表於 21-7-2011 02:13 AM

根據過往經驗係唔會架... 經常時間沖淡一切
回復 238# bigtomm

其實, 呢d價, 真係值?
算喇, 都係時間收手, 以後話知你出得幾靚,
唔係太鍾意 或 太貴 既就pass, 留返d錢 同屋企人
去迪迪尼玩仲開心 :43:
I give up DIO  .  I must buy Iron moger  + joker 1989 + clasic predator + luke
初初見到d圖都有心動想買,但再看到連 Mark IV 的版本會多個機械助手及兩個版本的價錢,就真係比唔到理由去買;
自己已經有 Mark IV ,無理由要多隻架,比佢換衫咩,只係想要埋個機械助手和機械臂,但又無可能用三千幾蚊買個套裝,今次真係放棄啦。
二千幾蚊可以買到…
PS3 / PSP/ N3DS / 其中一樣
或 PS3 game 8隻
或 PG 高達一或兩隻
或  MG 7 至 8 盒
仲有好多…點都唔覺得一個情景值咁嘅價!
頭像被屏蔽
好靚~
不過太貴、接受唔到:42:
大, 同埋貴都無所謂 ...

最衰就係買到4仔現貨, 如果當日買唔到現貨
呢套一定仆到去訂 ...
留返買IRON MORGON好過....
又未出過...又大隻...
點都多野玩過3條黃膠啦....
睇左圖...就算MORGON攞唔到出答...得半身係入面....
我都會入....必入...
JOKER1989都係一個吸引
不得了!不得了!不得了!不得了!:35:
幾條膠臂就廿幾魚, 我自問雖然都每月自己嘅娛樂費都安排3、4千, 但呢款又確實無乜意義, 隻MK IV放咗上去跟本就唔似除緊甲, 我反而覺得似做緊身體檢查....:26: