Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Iron Man 2: 1/6th scale Suit-Up Gantry with Mark IV

小~~~~ 攞貨啫排後樓梯排到上4 樓!!!  又熱到隻狗咁!!!! HT d 安排有無咁"銀” 差呀!!!!!
回復 406# ilovetoys

我都系wor Ching,頭先排左1個鐘
回復  ilovetoys

我都系wor Ching,頭先排左1個鐘
bunchan 發表於 14-6-2012 09:00 PM

我都一個鐘喇.....
你訂black widow?
回復 408# ilovetoys

系阿,同埋攞Red Skull 阿,排到人都顛阿,差d暈低,又熱。。哈哈哈哈.
回復  ilovetoys

系阿,同埋攞Red Skull 阿,排到人都顛阿,差d 暈低,又熱。。哈哈哈哈.
bunchan 發表於 14-6-2012 09:20 PM

唉~~希望佢除左識賺盡啲錢仲識改進佢既公司啦~
回復 410# ilovetoys

其實系咁既情況下我覺得應該一條line排貨,一條line訂貨lor......
回復 412# cavslbj

我都係攞貨, 我問個男 sales, 佢都叫我排隊, 果時係晚上 7 點幾.
各位師兄...呢隻係小弟第一次12"....我想請教各位去到有咩要check果d????thanks
回復 415# kevinmll

我見人地攞 gantry, 都會開盒俾個客睇, 而且仲講明壞 parts 可以換, 但欠件就唔會補. 你攞貨時, 留意有無欠件, 如果有 parts 壞都可以十四日內去換.
講開又講, 宜家派到幾時既貨? 我見有人一攞就攞兩套..... :63:
THANKS~~~
宜家排到幾時我就唔知...不過我果張就係8月9訂既
晤知派到几多号尼???
唔知今次會唔會底褲甩色呢:die: