Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Iron Man 2: 1/6th scale Suit-Up Gantry with Mark IV

C9 最近隻隻都濃wow,  重點會入lee 隻
gekigoke 發表於 23-7-2011 03:40 PM

我睇死班C9會跟隊入,因為重磅股IRONMAN至今未嘗一跌,隻SPIDERMAN又炒起,人,往往只會記得跑出贏個D,邊記得輸個D架?
我睇死班C9會跟隊入,因為重磅股IRONMAN至今未嘗一跌,隻SPIDERMAN又炒起,人,往往只會記得跑出贏個D, ...
wiswis 發表於 23-7-2011 03:50 PM

未必會wow !   連tracker P 都濃wow.   new Mark II  /Mark V D 單 都有濃味wow
我剛剛被人放flying

咩人........唔要又BID, 約好時間又放你flying

我唔舍得放 New Batman  ...
gekigoke 發表於 23-7-2011 03:27 PM

我都係.... 有人唔要又bid 我d 野
IRONMAN係HT最後救命槄草,可能侯活私人托市呢:34:
我都係.... 有人唔要又bid 我d 野
ilovetoys 發表於 23-7-2011 04:54 PM

真係好黑人憎, 要唔要都唔係大問題, 都要有個回應law,  遲早山水有相逢
真係好黑人憎, 要唔要都唔係大問題, 都要有個回應law,  遲早山水有相逢
gekigoke 發表於 23-7-2011 05:00 PM

咪就係... 聲都唔聲下~
頭像被屏蔽
哇, ht 真係 target d 地大物博既 客人喎.....我地 hk 豆潤咁細, 點放呀
睇下就算了
評分set大過3先落到bid都無用?
London 發表於 24-7-2011 01:33 AM

其實唔明d 人的心態, 係網上d 信譽及評分係好重要, bid 我隻野條友 有6x分,  無任何負分, 我的即決價已經係平過人地, 即決後一分鍾入都會收到系統email  la .....  甘都唔回應
頭像被屏蔽
IRONMAN係HT最後救命槄草,可能侯活私人托市呢
wiswis 發表於 23-7-2011 04:56 PM

DX04 我已經係甘唸
咁呢d真係避無可避
不過yahxx真係好多係運吉...唔止賣figure,我賣波衫都試過幾次
London 發表於 24-7-2011 02:19 PM

有好多人都有幾個account   , 所以咪容易玩野
其實唔明d 人的心態, 係網上d 信譽及評分係好重要, bid 我隻野條友 有6x分,  無任何負分, 我的即決價已 ...
gekigoke 發表於 24-7-2011 10:48 AM

你夠我個次係YAHXX拍賣攪笑,條友BID左我隻MARK IV ,BID左打比我話想聽日交收,跟住再打比我話聽日唔得閒,要一星期後先返HK,一星期後再CALL我(我一聽里句已知佢肯定唔要),一星期後打去,響一下即飛去留言,跟住我SEND MSG比佢"下次無心買唔好BID",跟住佢話"我係玩你呀,吹呀~,你D野賣咁貴,比你你都會咁做"    我覺得里條友講野唔用腦的,我SEND 番MSG比佢"我無用槍指住你買架,個個YAHXX明碼實價,格左價先好買LA~" 跟住佢又SEND比我"唔好再煩住我,你再煩住我就搵兄弟出緊招呼我,我都係講道理的,你D野咁貴,點會同我買"  

ON 9仔講D ON 9野,你咁勁就唔駛為左個貴多一百蚊係度左避右避,同我講道理就唔駛唔聽我電話,直接聽我電話同我講LA~ON 99 的小朋友:73:
你夠我個次係YAHXX拍賣攪笑,條友BID左我隻MARK IV ,BID左打比我話想聽日交收,跟住再打比我話聽日唔得閒,要 ...
飯田 發表於 24-7-2011 05:46 PM

我好鬼憎這種人,忍不住要覆下你,支持你!

其實這麼大個人,做人做事都要付責任,
ok,唔想買,後悔,就講清講楚,
ok,知自己樣衰,唔敢講,就send email send SMS,
連這都唔做,仲覺得人地欠自己,真係樣衰都爆!
頭像被屏蔽