Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Iron Man 2: 1/6th scale Suit-Up Gantry with Mark IV

你夠我個次係YAHXX拍賣攪笑,條友BID左我隻MARK IV ,BID左打比我話想聽日交收,跟住再打比我話聽日唔得閒,要 ...
飯田 發表於 24-7-2011 17:46

嘩 .... 真係噤賤O既人都有 :blame:
你夠我個次係YAHXX拍賣攪笑,條友BID左我隻MARK IV ,BID左打比我話想聽日交收,跟住再打比我話聽日唔得閒,要 ...
飯田 發表於 24-7-2011 05:46 PM

PM  his account to me
I will badlist him
我好鬼憎這種人,忍不住要覆下你,支持你!

其實這麼大個人,做人做事都要付責任,
ok,唔想買,後 ...
toysbear 發表於 24-7-2011 08:14 PM

唔要大不了咪 send sms 同人講, 駛唔駛甘呀.
飯田 發表於 24-7-2011 05:46 PM

我公司之前請了個 fresh grad. 大學生, 做了幾日消失了, 跟住叫老豆打電話來resign. 重話要收返人工    tim. 我同他老豆講,你點教仔ga.  我問他, 你想收人工/律師信, 我會要求你個仔賠償.
gekigoke 發表於 24-7-2011 09:02 PM

佢應該唔會有機會用里個ACC買野,我俾左負評佢,你地賣野SET有負評就一定見佢唔到
gekigoke 發表於 24-7-2011 09:02 PM

佢應該唔會有機會用里個ACC買野,我俾左負評佢,你地賣野SET有負評就一定見佢唔到
我公司之前請了個 fresh grad. 大學生, 做了幾日消失了, 跟住叫老豆打電話來resign. 重話要收返人工    ...
gekigoke 發表於 24-7-2011 09:18 PM

好多人都無腦同抵能,讀咁多書都無用,無責任心
我試過條友BID左成個禮拜都唔覆,我SD過EMAIL問佢仲要唔要,佢即刻負評我
我試過條友BID左成個禮拜都唔覆,我SD過EMAIL問佢仲要唔要,佢即刻負評我
O暈 發表於 24-7-2011 10:00 PM

真係好多怪人,...:50:
O暈 發表於 24-7-2011 10:00 PM

你一定要反駁 him   law.   同yah  who 投訴
討論下,有啲師兄果陣話呢個架貴,而家出左iron monger個價要三牛兩魚,有冇師兄對呢個兩牛四既裝備架既價值觀唔同左
我試過俾人bid 左,之後佢失踪,我負佢分,佢唔出聲,之後我再放,佢竟然用另一個ac 名99%相似嫁ac係咁問問題,叫我"平d,平兩舊ok?"咁。超cheap
討論下,有啲師兄果陣話呢個架貴,而家出左iron monger個價要三牛兩魚,有冇師兄對呢個兩牛四既裝備架 ...
siumy 發表於 30-9-2011 11:18 PM

我中晒兩樣:(
回復 343# ilovetoys

:77:哈哈,師兄你呢套嘢連mark4一齊買?
我中晒兩樣
ilovetoys 發表於 1-10-2011 12:41 AM

+1 :(............