Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Iron Man 2: 1/6th scale Suit-Up Gantry with Mark IV

我中晒兩樣
ilovetoys 發表於 1-10-2011 12:41 AM

+2:(:( .... ....
回復  ilovetoys

哈哈,師兄你呢套嘢連mark4一齊買?
siumy 發表於 1-10-2011 10:11 AM

係呀~~~ 我8 成figure 都係HT 群既MARVEL & DC 系列... 同我真係好中意IM...
仲有呢個係電影第一個奸角... 真係好正!
+1 ............
timothy276217 發表於 1-10-2011 11:11 AM

好野黎架:71:
回復 347# ilovetoys

Marvel dc d人我都好好!但壞人我吾好monger我skip左,我諗我唯一好既壞人係joker:58:

Marvel dc d人我都好好!但壞人我吾好monger我skip左,我諗我唯一好既壞人係joker:5 ...
siumy 發表於 1-10-2011 11:24 AM

新joker 又真係贏到好多掌聲, 抵佢咁受歡迎!!!

Marvel dc d人我都好好!但壞人我吾好monger我skip左,我諗我唯一好既壞人係joker:5 ...
siumy 發表於 1-10-2011 11:24 AM

我反而好like壞人... ... 今次的Iron monger,
但無出美國隊長和Thor的壞人,好彩今次The Avengers LOK有希望補元!

回復 350# ilovetoys

Right!新同舊其實都好,風格好吾同但兩個都表達得好好
回復 351# toysbear

大部份人都鍾意正派,冇辦法公司睇市埸,希望佢會出red skull loki 完你心願喇!
新joker 又真係贏到好多掌聲, 抵佢咁受歡迎!!!
ilovetoys 發表於 1-10-2011 11:36 AM

可惜天妒英才:42:
我反而好like壞人... ... 今次的Iron monger,
但無出美國隊長和Thor的壞人,好彩今次The Avengers LO ...
toysbear 發表於 1-10-2011 11:48 AM

今次red skull 既造型我都好中意!!!

Right!新同舊其實都好,風格好吾同但兩個都表達得好好
siumy 發表於 1-10-2011 11:53 AM

heath ledger 真係型...
可惜天妒英才
炒飯俠 發表於 1-10-2011 11:58 AM

真係好可惜:42:
不過Nolan 選角真係有一手
真係好可惜
不過Nolan 選角真係有一手
ilovetoys 發表於 1-10-2011 12:17 PM

Totally Agree. 所以我好期待明年TDKR.
回復  toysbear

大部份人都鍾意正派,冇辦法公司睇市埸,希望佢會出red skull loki 完你心願喇!
siumy 發表於 1-10-2011 11:57 AM

我諗都難D,套戲又唔係收得好,HT手上大把project... ....
我最估不到佢連LOK都不出... ... >_<
今次red skull 既造型我都好中意!!!
ilovetoys 發表於 1-10-2011 12:12 PM

YES, 我仲諗HT會否做個人面皮套落個red skull... ... 哈哈,係就正!