Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Iron Man 2: 1/6th scale Suit-Up Gantry with Mark IV

佢就快出間屋ar la !!
睇黎HT下次會五七或五九折!!!
easy_biddings 發表於 20-7-2011 11:55 PM

?
sorry~
唔明~~~:58:
好靓:71:但是价钱都好靓:26:
我想問下我冇記錯呢套野係咪只係係expro 個度出過??
目光呆滯.... Tony係咪食得太多冬甩?:34:
佢就快出間屋ar la !!
neweasonlss 發表於 20-7-2011 11:58 PM

絕對有呢一日,SS 都出Yoda 間屋啦!
一套真係好鬼正,對於無MK IV既我真係好吸引
但又係同AVATAR一樣衰係個價錢到...唉
我想問下我冇記錯呢套野係咪只係係expro 個度出過??
neweasonlss 發表於 21-7-2011 12:04 AM

我覺得...想買的大大,,,,真係要停一停,,,諗一諗.....
其實呢set野,幾條膠機械手臂,,,,,
又冇燈,......又冇頭調上色咁麻煩......最慘連背景板都冇塊....................
ht 夠擔死開價 2400....?.....:42:

我覺得ht 真係開始當人傻的,,,
個人認為,呢set 野,,,,,,5舊都比多佢........(個人意見,不喜勿插)
想買的大大,,,,真係要停一佛,,,諗一諗.....
其實呢set野,幾條膠機械手臂,,,,,
又冇燈,連背景板都冇 ...
E神 發表於 21-7-2011 12:23 AM

我認為連mark iv 個set 應該24xx就參唔多~~~~~
我認為連mark iv 個set 應該24xx就參唔多~~~~~
neweasonlss 發表於 21-7-2011 12:24 AM

即係個set 野 約 1k,?
事實上,佢地都要比"板權錢 "
1k 我都覺得係可以接受的,.....:42:

不過,相信呢set 野 ht真的只for 鬼佬玩,.......
始終鬼佬生活水平又比HK 高一點點,,,,,,,,
可能鬼佬覺得算平呀~:52:
三隻膠擘,都 2400....

monger應該 3280 走唔甩,,,,,
E神 發表於 20-7-2011 11:31 PM

三千! 如果入面放咗個光頭佬又可以攞出嚟我都會..考.....~~", 都係算吧, 唔好再迷失理志, 為買而買! 所以都係時候要介, 真係好中, 唔過自己budget先買.
三千! 如果全面放咗個光頭佬又可以攞出嚟我都會..考.....~~", 都係算吧, 唔好再 ...
BigOil 發表於 21-7-2011 12:31 AM

是的,
係時候,要嚴選入手了~:38:
回復 219# neweasonlss

24xx匿個都係我睇图时心目中理想既价格(包Mark 4)...可惜....衰咗...
我上次miss咗隻donut Mark4,捻住今次有机会唔洗食炒价,
点知要成3K....黐線架.....:63::no:
?
sorry~
唔明~~~
E神 發表於 21-7-2011 12:01 AM

粗口呀老細!:61:
粗口呀老細!
vanhelsing 發表於 21-7-2011 12:44 AM

呵呵~依家明la~~~~~~~~~~:66: