Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Iron Man 2: 1/6th scale Suit-Up Gantry with Mark IV

HT妳冇野丫3XXX平1FISH:53:
呵呵~依家明la~~~~~~~~~~
E神 發表於 21-7-2011 12:48 AM

五九七折好d
:66:
五九七折好d
fatestay 發表於 21-7-2011 01:04 AM

好快有呢一日了,,,,,,,,,,,,,,:42:
回復 220# E神

你無聽過”窮鬼窮鬼咩”唔係乜鬼都有錢架!哈哈,希望佢真係會大賣啦!

大佬呀,究竟呢隻出唔出架!!我對呢隻有興趣D喎!:67:
大佬呀,究竟呢隻出唔出架!!我對呢隻有興趣D喎!
vanhelsing 發表於 21-7-2011 01:17

而家出咩都天價....真係無癮
呢只野有邊忽值2400:66:
揾鬼買咩:30:
vanhelsing 發表於 21-7-2011 01:17 AM

呢隻ht開4XXX啦........
CEO 個心真係雄到癲左..........

佢依家以為佢出的咩,開咩價,都會有人買了,,,..........(咁樣幾條膠 ...
E神 發表於 20-7-2011 10:45 PM

我相信每個人都有底線

一旦被觸及, 就會爆炸, 只是時間問題

香港玩家底線是價錢

外國玩家底線是供應

Mr. Howard Chan 現在激怒幾乎每個玩家

我很感興趣他如何"補鑊".............:66:
vanhelsing 發表於 21-7-2011 01:17 AM

分分鐘又過2K~
已經係貴 重要唔跟機械臂 想要又要食麻隻mark 4
如果有Tony Stark (Mech Test Version) 的都應該知道
個滅火機械臂膠到過份又輕身~
2千幾蚊唔講大小 講重量都唔合理 ~
雖然唔買令到我齊唔到全ironman 系列 ~ 但二千幾夠比水電煤~
放棄~~CEO 是對的~ 唔應該比壓力自己 好好享受我的生活 ~o~ / !!
我相信每個人都有底線

香港玩家底線是價錢

外國玩家底 ...
Gretzky99 發表於 21-7-2011 02:13 AM

傳說蔣介石當年因為下面好多人亂咁報料俾佢知~所以D打法完全錯曬~

可能情況一樣~佢好多時間係辦公室~問下sales最近點~
勁羅~一開訂幾百人訂~開單開到停唔到手~好似唔洗錢一樣~

錯估市場~錯估營勢:oh:
回復  kmtang

都唔係既
唔跟 iron man, 可以賣平d,
如果賣2~3百蛟, 玩家一定開心~
澄澄老豆 發表於 2011-7-20 15:42

sideshow的戰場景品得塊地台都要千幾 :69:
傳說蔣介石當年因為下面好多人亂咁報料俾佢知~所以D打法完全錯曬~

可能情況一樣~佢好多時間係辦公室 ...
逆天原罪 發表於 21-7-2011 02:47 AM

yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我相信每個人都有底線

香港玩家底線是價錢

外國玩家底 ...
Gretzky99 發表於 21-7-2011 02:13 AM

無錯∼唔好迫我∼過左底線我唯有介毒∼唔再掂