Toysdaily 玩具日報

查看: 14922|回復: 40

[玩具攝影] 一個不可忽略的系列--------Figma 拉打

轉眼間Figma已經將14隻龍騎系列既拉打全部推出,雖然一開始價錢頗高,但出咗幾隻之後笨大就公佈會開龍騎條LINE,而且仲要連契約獸一齊出,結果令其餘既售價都大幅下降,開心既當然係我地玩家:) 縱使Figma配件與玩味都不足以跟笨大的SHF比較,但一流的身型已經足以令我將整套買回家:$ 現在就給大家看看它們有多捧吧:D

小小後記:現在Figma龍騎真的十分抵玩,喜歡拉打的大大買一兩隻玩玩一定不會失望:love: 最後多謝大家睇小弟的簡帖:shy:
影得好靚~~:71:
最鍾意第一張!
tim兄睇來好中意龍騎系列既figma
遲d實等你出一個SHF與figma既對比帖:handshake:
影得好靚~~
最鍾意第一張!
Lobo 發表於 4-7-2011 02:06 AM

多謝Lobo兄深夜既支持:77: 你D實境相都真係令小弟大開眼界,希望未來可以睇到你既帖:35:
tim兄睇來好中意龍騎系列既figma
遲d實等你出一個SHF與figma既對比帖
F.S.飛煞 發表於 4-7-2011 02:07 AM

FS兄真係知我心意:shy: ~~~~~多謝你咁夜都十卜小弟:)
狠狠的十卜!
畢竟要儲齊龍騎條line唔易
要有決心同花唔少金錢:71:
非常欣賞figma呢次出晒龍騎條line(雖然survive mode未出), 之前睇到shf嘅ryuki同knight, 睇得出笨大呢次系出足火力同figma死過, 但係唔知佢地有冇出晒成條line嘅決心.....
Add marks for support and I can feel your passion on them!  :)
大大好有HEART:71:
官圖...一樣:71:
timothy兄的攝影技術真的不賴~~~~每張相也看到小弟很興奮~~~~:$
好正,十ト:$...................
figma真係好正~~~
但自己本身唔太中意figma既關節...
都係等shf....睇黎都係要捱貴貨...:die:
大大的圖真的很好﹗可惜暫仍未有終極mode的消息,可能不會出吧…
嘩~~~~~好齊啊!:Q
我一隻都未買... 俾之前價錢嚇親....