Toysdaily 玩具日報

樓主: timothy276217

[玩具攝影] 一個不可忽略的系列--------Figma 拉打

Very Nice Pic! Thanks for sharing Tim Bro~ :71:
卜卜卜~:shiny:tim 兄勵害~
狠狠的十卜!
畢竟要儲齊龍騎條line唔易
要有決心同花唔少金錢
攝影_基 發表於 4-7-2011 02:44 AM

其實都係架,尤其係SHF同FIGMA一齊出:(
非常欣賞figma呢次出晒龍騎條line(雖然survive mode未出), 之前睇到shf嘅ryuki同knight, 睇得出笨大呢 ...
table315 發表於 4-7-2011 03:23 AM

其實我覺得笨中應該都會出曬成條LINE,不過好有可能超過一半係限定:oh:
Add marks for support and I can feel your passion on them!
Douglas.M.Saint 發表於 4-7-2011 07:47 AM

Thanks 德gor adding marks for support,looking forward to seeing you in tamashi exhibition:shy:
大大好有HEART
danrod 發表於 4-7-2011 08:48 AM

買到好玩具小弟都會自然同佢地影相同大家分享:)
官圖...一樣
老文 發表於 4-7-2011 08:55 AM

老文兄大過獎啦,你喜歡就很好了:D
timothy兄的攝影技術真的不賴~~~~每張相也看到小弟很興奮~~~~
Somebody_Ex 發表於 4-7-2011 10:14 AM

能夠得到SOME大賞識係小弟既榮幸:$ 其實多少都係因為SOME大既好帖才令到小弟有出帖既動力:handshake:
好正,十ト...................
saga522 發表於 4-7-2011 10:46 AM

多謝saga兄支持:77:
figma真係好正~~~
但自己本身唔太中意figma既關節...
都係等shf....睇黎都係要捱貴貨...
KGarnett 發表於 4-7-2011 10:51 AM

大家各有各好啦,SHF小弟都應該會全部買曬:35:
大大的圖真的很好﹗可惜暫仍未有終極mode的消息,可能不會出吧…
多其 發表於 4-7-2011 10:53 AM

依家比笨中咁樣打擊,比著我會將推出計劃延遲:(
嘩~~~~~好齊啊!
pein 發表於 4-7-2011 10:59 AM

好快pein兄都會齊SHF既龍騎啦:DD
我一隻都未買... 俾之前價錢嚇親....
wahlaiest 發表於 4-7-2011 11:29 AM

咁依家絕對係出手既好時機啦,真係平靚正:$
Very Nice Pic! Thanks for sharing Tim Bro~
fktuen 發表於 4-7-2011 01:45 PM

Thanks fktuen bro for support~~~~~~~~:shy:
卜卜卜~tim 兄勵害~
怪物et 發表於 4-7-2011 02:30 PM

多謝et兄十卜小弟:77:
實扑精華貼~~~~~~~:$
同意:71:Figma真係一d都吾差...如果將來有多d美版rider出就好了~~
搞到我都想買番隻:63:
Pretty Photos :71:
very good, support:71:
直頭正啦 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
拉打唔係機械人呀~ FIGMA 像真好多
可惜
最想入既feeme定femme(是彈啦-,-
一直價格高企
實扑精華貼~~~~~~~
小武 發表於 4-7-2011 08:24 PM

多謝壞人兄支持:35: ~~~~~~~~~~~
同意Figma真係一d都吾差...如果將來有多d美版rider出就好了~~
takeshi 發表於 4-7-2011 08:42 PM

我都係咁話,有競爭先有進步:73:
搞到我都想買番隻
dennistoyS 發表於 4-7-2011 08:50 PM

咁就趁平快D買隻返屋企啦Dennis兄:75:
Pretty Photos
變形哥哥 發表於 4-7-2011 08:50 PM

very good, support
goodto 發表於 4-7-2011 10:27 PM

Thanks for support goodto bro:77:
直頭正啦 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
拉打唔係機械人呀~ FIGMA 像真好多
玩具 發表於 4-7-2011 10:30 PM

Figma拉打最吸引人既始終都係笨大做唔到既身型:$
可惜
一直價格高企
JOKerK 發表於 4-7-2011 11:46 PM

係Femme~~~不過佢件斗蓬真係玩到我怕怕:(
雖然靚,但都老老實實等SHF啦:73:
可惜
一直價格高企
JOKerK 發表於 4-7-2011 11:46 PM

街都係 _ 魚七草 ( 廢事比人捉我報價 ) 之嘛
又送 STAND 又多配件
就算呢個價都抵玩過一隻 SHF...........
齊人:71:
D相又靚:71: