Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: timothy276217

[玩具攝影] 一個不可忽略的系列--------Figma 拉打

鍾意龍騎呢套figma一定要買,外型同關節都極好,尤其係關節比shf緊.:71:
相影得好型!:71:
小弟都係最近先入坑.
之前都想買黎玩, 不過冇契約獸, 好似都係差d.

同意 figma 係靚d , 我都入幾隻囡囡~:52:
龍騎我未睇~但你d相影得好正~ 多謝分享
師兄靚相要讚:71:
:71: ....好正!十卜
師兄d相,靚到無朋友!
多謝saga兄支持

大家各有各好啦,SHF小弟都應該會全部買曬

依家比笨中咁樣打擊,比著我會將 ...
timothy276217 發表於 4-7-2011 03:27 PM

tim兄真係講中哂~~~:DD
不過始終都要睇笨大頭...:49:
我都覺得呢條 line 真係唔錯...不過仲等緊佢出埋最後個 2 隻...生存型態的龍騎同騎士
雖然靚,但都老老實實等SHF啦
尐L 發表於 5-7-2011 01:36 AM

二選一的話確實是SHF比較吸引:DD
街都係 _ 魚七草 ( 廢事比人捉我報價 ) 之嘛
又送 STAND 又多配件
就算呢個價都抵玩過一隻 SHF........ ...
玩具 發表於 5-7-2011 01:48 AM

You get the main point:71:
齊人
D相又靚
零光 發表於 5-7-2011 01:57 AM

多謝零光兄支持,好耐無見你出現啦:77:
鍾意龍騎呢套figma一定要買,外型同關節都極好,尤其係關節比shf緊.
RYOFU 發表於 5-7-2011 04:00 AM

Figma最抵讚既莫過於大腳既關節收得十分之好:73:
相影得好型!
ba2784 發表於 5-7-2011 07:17 AM

多謝ba2784兄既讚賞,小弟會繼續努力:64:
小弟都係最近先入坑.
之前都想買黎玩, 不過冇契約獸, 好似都係差d.

同意 figma 係靚d , 我都入幾隻囡囡 ...
mf_c2000 發表於 5-7-2011 09:08 AM

所以小弟都好期待SHF跟埋既契約獸,到時必定玩味大增:D
龍騎我未睇~但你d相影得好正~ 多謝分享
nospmis2000 發表於 5-7-2011 09:19 AM

無睇都肯支持小弟,小弟實在十分感激:$
師兄靚相要讚
Englishman 發表於 5-7-2011 10:02 AM

多謝Englishman兄支持小弟:77:
....好正!十卜
323 發表於 5-7-2011 11:07 AM

多謝323大支持~~~~~無記錯你都有買齊整個系列吧:65:
師兄d相,靚到無朋友!
nelngan 發表於 5-7-2011 11:43 AM

多謝belngan兄賞識:shy:
tim兄真係講中哂~~~
不過始終都要睇笨大頭...
pein 發表於 5-7-2011 05:02 PM

哈哈,龍騎拉打同故事設定都吸引,肯定有唔少大大死係佢地手上:DD
我都覺得呢條 line 真係唔錯...不過仲等緊佢出埋最後個 2 隻...生存型態的龍騎同騎士
36韜 發表於 5-7-2011 09:10 PM

我都等緊佢地出呀:handshake: (雖然機會都幾低:( )