Toysdaily 玩具日報

查看: 5963|回復: 44

[詢問] 新手買hottoys iron man 求助

頭像被屏蔽
我都好有興趣知道!正在丫烏bid!
要係玩具狂熱買,十四日內有問題至可以換。

如果bid番嚟係跟單嘅,即使過左十四日,有大問題可以"返廠維修"。

Mkiv check頸有無甩油。

Mkvi check戰損胸甲裝上去是否合實。

而家買既話, 通常yahxx先有, ht 門市既現貨賣晒, 就算一般街舖有貨, 都可能仲貴過上yahxx bid

ht 的貨, 特別係 ironman, 好多都有小小問題, 例如小花之類, 如果自己玩, 都冇咩所謂. 因為您去ht買, 就算比您選十幾盒, 盒盒都有小小, 是符咩位置

您去bid既話, 9成都冇得換, 或者您可以問下賣家有冇HT張單可以比埋您, 但就算有, 過左14日, ht門市都有機會唔埋您.

仲有, 如果買mark 6, 早期出貨既胸甲有問題, 後期就改善左, 所以最好買後期的產品.
同埋, mark 6 有 vip gift, 多隻手, 可以裝落其他figure玩, 但價錢又會貴少少.
各位好,我都係第1次買呢d figure,所以有d白痴問題唔好見笑
其實我都有係度追返post做下功課以免比人厄 ...
London 發表於 28-6-2011 12:03 AM

未開盒, 無單果D,  就一定唔好要
留意下d燈著唔著, 如果係追mark iv, 就留意下d電磁, 因為ht本身跟的電磁有d大大話有氧化漏d液體問題! 我果d都有d氧化
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復 8# London

yes, they accepted pre-order now.

回復 7# London

Yes, but those you are looking for were sold out already, so no choice but bidding in yaXXX or buy from other shop
頭像被屏蔽
re-order priece of Mark II is !$#) for non-vip
其實最好叫D 熟  Ironman 的朋友同你去check,  未開盒果D 係最高 risk,  因為Ironman Sad 貨係好高, 我D 電池大部份已經爆炸   壞了, 唔係講笑, 真係"爆炸"
頭像被屏蔽
咁大鑊 換做日本電用唔用好d
最慘我無friend玩開figure
London 發表於 28-6-2011 07:13 PM

咩電都好,
都唔見意你長期放於figure 內,
(我都想可以 anytime 開燈欣賞,但,冇計.......)
頭像被屏蔽