Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 財散人安落... 最終回... Nendoroid #142... 高坂桐乃

開始沉了~.....
E-V-I-L 發表於 16-6-2011 10:47 PM

潛完水嗱.....:35:
未~不過我係真係唔捨得小櫻大大的財散人安落系列先浮一浮留言姐~~因為我一直有看小櫻大大出的post﹐只係留唔到言支持大大lor~(我都係剛剛先知道我可以留言了)

黏土post的確唔多, 買少見少, 掂都要支持下先.
小櫻大得閒出d簡短都好呀, 希望繼續睇到你的分享.

我自己大黏土得一隻, 細的比較多. 貼一下我其中喜歡的一隻以表支持
哦:p唔頂唔舒服吖...
本人一直都有支持樓主~~~ 不過多數都係睇多回少
真係好希望呢度可以有一個figure版 可以比多d人貼figure

雖然本人都有買開拉打野 robot野 但係td真係太多呢d post

都冇o羊心機開post分享

另外我都有買開 figma nendoroid  因位置問題 都賣左d喇

等我都一圖流支持樓主:34:
當然~本來已經少左好多精彩POST的出品者﹐如果連小櫻大人也停出這類精彩POST﹐那........真的.......
突然覺得有好多之前有POST過FIGMA或者nendoroid到這留言......看來大家都變潛艇了~
不過!我想如果小櫻大人真係決定停止財散人安落系列﹐應該大家點都幾難推翻他的決定了~
又如果我想的是錯的話~那就更好了~:73:
呢個post引到好多潛左水既大大都回覆…
小櫻~~~~你既努力無白費架!:$

……原來…:79:
劇場少左.........光頭佬唔見左~(可能已經被人遺忘左)...現在連大人也....唉......

老實說睇拉打都睇到有少少厭 現在又少一個萌系分享 真的很可惜:79:
我呢d "萌人" 豈有不支持小櫻大之理?:71:

就算有幾多黏土,我依然堅持所有盒,吸塑原封不動......所謂盒在黏土在, 盒亡黏土亡

睇曬呢個帖既6頁, 好多大大都覺得日報好極端, 總之係同燃系有關既就閒閒地到回個十幾廿頁
上星期一隻31夠洗半個頭版
而且主題既"著燈"(高亮)準則有欠公允, 出pvc post 既人從來無拉打,性姨,robot 魂既人咁好心機, 寫得出一篇精華出黎:38:
總之很多地方有改善空間

小弟都鍾意分享自己既創作, 最近帖左幾個黏土劇場, 係呢到厚臉皮+不知廉恥地借小櫻大的人氣一用, 希望大家也多多支持小弟:64:
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-157181-1-1.html

最後加一張相應援, 推到小櫻大肯再發帖為止:34:

小長門: 喂朝倉....聽說小櫻大不再發帖了....
小朝倉:啥咩?!?! 這樣不行啊.....要用行動支持小櫻大回來...
(身後的大朝倉.....:^)
又是時候把帖子推回去了!:)
回復 88# 手榴蛋包飯

好想要啊。  :handshake:
回復  手榴蛋包飯

好想要啊。
ToysHunter99 發表於 17-6-2011 02:17 PM

但這是有心人自改的啦:shy:
不過完成度很高就是了~
支持!