Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 聖衣神話新系列發布會-新品簡介 (更新: figure王 專訪中文翻譯@P.84)

唯一希望個樣真係可以執執
第二幅, 雙子露肉底.
但如果之後先追番, 以現在既玩具市場情況來看, 好大機會要高追食炒價........
金牛座菲利 發表於 24-5-2011 10:21 AM

出行版又會再版的話,應該OK的。不過要等幾年。
橙金
yugi 發表於 24-5-2011 10:55 AM

出到官圖隻色已經好好了...
唏  EX啦......舊有既..忘記啦....只係發展中既副產品....廢物 !
好彩我無儲姐.....! ! 對聖鬥士既執著堅持....現在終於有回報! !
我訂左日版喇....等出.....嘩哈哈 ! !

貴頭....橙金....矮仔.....既時代過去....
真正既神話即將來臨 ! ! 接受吧  接受吧 ! 嘩哈哈:34:

我可能一陣出去比人打死.....我知好多人有玩舊神話 :43:

要怪就怪笨大啦.....不過我就錫晒笨大..佢使我希望重燃 ! !
真正既神話即將來臨 ! ! 接受吧  接受吧 ! 嘩哈哈

我可能 ...
薜安 發表於 24-5-2011 02:16 PM

12"星矢之後會到邊個
只想儲五子穿黃金:78:
真正既神話即將來臨 ! ! 接受吧  接受吧 ! 嘩哈哈

我可能 ...
薜安 發表於 24-5-2011 02:16 PM

不過隻色要到時出左貨先知,現在有兩個版本:80:
正呀..已訂:DD

點圖放大
點圖放大
aesopq 發表於 24-5-2011 02:43 PM

1/6 越睇越正:)

由以前聖衣大系到聖衣神話再到EX,可能再過下個十年會有更吸引嘅聖鬥士形態出現.就如30年前的金行獅王,六神合體,宇宙大帝,呢幾年又番出新模.到左小弟70歲(如果有咁長命嘅話)會收齊三代嘅金行獅王,六神合體,宇宙大帝.又或者四五個系列嘅聖鬥士.
我都擁有全部聖衣神話既大約三份二,話之你又話膠又話色水黃又話炒又話乜,出EX照買:74:
由以前聖衣大系到聖衣神話再到EX,可能再過下個十年會有更吸引嘅聖鬥士形態出現.就如30年前的金行獅王 ...
山吹老師 發表於 24-5-2011 05:16 PM

哈哈~經典係不死~而家先發覺其實冇咩新野:$

都係將以前既~整靚~改色~加大~