Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 聖衣神話新系列發布會-新品簡介 (更新: figure王 專訪中文翻譯@P.84)

本人只買自己星座~~~~~可免一死:34:
係考驗定力的時候
5隻12"咁小又幾吸引~~~~出晒未必會買
最怕係魂SHOP EX 魂SHOP 皇極:69:
其實皇級的天秤座紫龍,我反而會期待,是否有齊 12 件武器的 "縮細版" 和 "伸長版" 呢?會否可變成近似 ...
Lau 發表於 25-5-2011 07:53 AM

三巨頭唔出ex:44:
Figure王訪問內容透露:

(1) 聖鬥士聖衣神話EX 暫定計劃推出17款,分別是12位黃金聖鬥士及5位主角的新生 ...
aesopq 發表於 25-5-2011 07:22 AM

仲諗住有12隻12吋既黃金…唔想開埋ex條line呀…
老實講…著黃金聖衣著得好睇既只得星矢同冰河,其餘三個都麻麻地
http://bandaitv.jp/streaming/seiya_eigo_1m_jdhzq.asx
高清版發布會(有英文字幕)..自家PLAYER播放..所以要LOAD一陣
係考驗定力的時候
mushroom 發表於 25-5-2011 09:13 AM

我無定力~:x:x

(1) 聖鬥士聖衣神話EX 暫定計劃推出17款,分別是12位黃金聖鬥士及5位主角的新生 ...

我唔會信佢剩係出十幾隻咁少:DD

天哭星華泰倫都出得的話,好多冥鬥士都應該出啊....
神話之路真係無盡頭??:69:
我反而想佢出齊聖域刺客白銀聖衣
太 陽 神 阿 波 羅 唔 該 !  仲有劇場版人物....多麼阿呢呀多個齋依媽士 ! !
我無定力~
J子 發表於 25-5-2011 11:32 AM

代Bandai多謝你
「聖闘士聖衣神話EX ジェミニサガ」
8月発&#22770 ...
aesopq 發表於 19-5-2011 10:43 PM

Wa, 巨蟹頭髮好正!!! 另外, 終於有隻似樣的天秤座啦, 之前擔晒D武器上身好似成隻糭咁, 依家好消廂呀....卡妙都無以前咁SEVEN....山羊個頭型都好英, 加上佢地D頭髮GEL得好好睇....真係要買呀.:52:
Wa, 巨蟹頭髮好正!!! 另外, 終於有隻似樣的天秤座啦, 之前擔晒D武器上身好似成隻糭咁, 依家好消廂 ...
拳四郎 發表於 25-5-2011 18:13

神話天秤好似拎住兩個大鑊咁肉酸都爆!:66: