Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 八九十年代恐怖片角色慶復活節續集 (內有血腥,令人不安內容,慎入)

之前放錯流料,個主角唔係鬼眼仔…
sorry:35:
之前放錯流料,個主角唔係鬼眼仔…
sorry
原罪 發表於 10-4-2013 11:36 PM

原來係Johnny Depp朱古力廠既小朋友
喜歡the walking dead既,可以睇下呢套短片。
原罪 發表於 10-4-2013 10:06 PM

又係令人傷感既情節.......
{:1_210:}因為呢區兩周年,走去睇返頭幾頁…
好多人今時今日已被禁言…
好多圖睇唔返…

往事只能回味{:1_231:}
the following講連環殺手,預告仲好誇…
出到黎,去到12集…
只能講我一直都覺得麻麻,未到難睇…
但太多唔合理既情況,黎如太多次主角一行人,都單人匹馬唔等支援,
而又無合理誘因…

有D人死得好奇怪…

角色設計好濃厚似曾相識既感覺,頭目級角色有太多感性表現,根本唔明有乜魅力…
可以吸引咁大班癲人…

早兩集,已經有個角色講過,自己殺人仲多過佢…
但又會俾佢點…
可能未開估,但睇到呢度,共同行動動機太弱…

死都唔漏少少個設劃,剩係不停俾迷題同睇住出漏洞…
由開頭既神通廣大,到今日既進退失據…

成套野好有地雷感覺…如果共同行動理由唔合理,成套片都可以話推翻哂…

Hannibel精妙計算既劇集一出,真係高低立見,一套係原作咁強大陰影之下。
連原作者都已經玩殘既故事…人物…
竟然寫得咁好?
真係有驚喜!:$

開始覺得係平行世界,因為科技唔配合…
佢一早拉左,
不過唔緊要,真係好正。
回復 2315# 原罪

Hannibal 1,2

男主角的內心世界重恐怖過Hannibal,真係古不到:no:
用此角度講故事,令人有想追下去的衝動!
強烈推介手機遊戲「into the dead」。

喪屍迷必玩{:1_224:}
https://www.youtube.com/watch?fe ... d&v=e9SpO99eOOc

六月三十!dexter完結篇!:$
據睇開既字幕組所講,

"漢尼拔拍摄时原定于的第四集由于有给孩童洗脑的情节,被撤下播出档期,将在别的国家与地区播出,第三集结尾的预告片是原定的第五集,将在周五照常播出。原先的第四集在拿到片源后会制作。"
http://www.youtube.com/watch?v=_dLIWlPKtSc&feature=youtu.be
呢段dexter預告唔知貼過未…

漢尼拔真係播第五,跳左第四…不過字幕組話搵到片就會製作。(其他國家會播。)

睇開既字幕組,會逐步關閉資源,各位要偷野就快啦!又洗太平地啦。
唔係嘛又來!:no:
:70:漢尼拔要等佢地譯翻第四集先…
根本好重要,抽起一集已經唔知想點。

點解可以話唔緊要架!
(聽講已經有片源…)
第五集我睇完上回提要,已經睇唔到落去。
呢套戲睇左三集,真係集集精彩,我非常喜歡第三集醫生既出手。
真係估佢唔到。:71:
https://www.youtube.com/watch?v=C_pKD6BGr9M

呢套一次掉十三集出黎。
字幕組出到四,有無師兄已經睇緊啦?