Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 八九十年代恐怖片角色慶復活節續集 (內有血腥,令人不安內容,慎入)

the walking dead回歸~
黑鏡第二季都返黎~:43:Yeah~~~
近日睇左伊藤潤二原作既"魚"動畫版,感覺係"韓流怪嚇"+zombie片系列

伊藤潤二の魚ホラー「ギョ」
伊藤潤二作品…小弟真係又愛又恨…
恨佢8成爛尾…
但愛佢既異想天開,同埋恐怖畫風。唔係人人畫到果種味道!
伊藤潤二作品…小弟真係又愛又恨…
恨佢8成爛尾
但愛佢既異想天開,同埋恐怖畫風。唔係人人畫到果種味道 ...
原罪 發表於 14-2-2013 01:02 AM

所以我睇咗幾本無睇落去:( .....................
回復 2251# 原罪

Yeah:66:Gogogogo
我重口味d,鐘意丸尾末広,貪佢色情暴力共冶一爐:66:
我重口味d,鐘意丸尾末広,貪佢色情暴力共冶一爐
玩具人傀儡 發表於 14-2-2013 06:36 PM

:shy:識貨…
當年香港有佢d老翻…我買哂…
http://baike.baidu.com/view/1209223.htm

我朋友就推介佢「日野日出志」老師,佢既下水道的美人魚,據說是世界四大禁片…
我朋友就推介佢「日野日出志」老師,佢既下水道的美人魚,據說是世界四大禁片…
原罪 發表於 14-2-2013 10:39 PM

我都睇過小小,佢d化妝都幾逼真同核突:35:丸尾d漫畫我都有買曬,係先達頂層買,但屋企裝修時唔記得執起無曬:53:
原罪 發表於 14-2-2013 10:39 PM

比"鐵男"系列仲激下喎~~
鐵男第一集…小弟都搵唔到黎睇…
鐵男第一集…小弟都搵唔到黎睇…
原罪 發表於 15-2-2013 12:08 AM

http://www.youtube.com/watch?v=PQ0PhMH3sLg
不過要有帳戶先睇得

http://www.yesasia.com/global/%E ... 0-0-zh_TW/info.html
網上仲有VCD買

回復 2258# 原罪

伊藤是比日野有創意的,各種恐佈也可駕御自如,小弟覺得
日野則是鬼佬的直接暴力恐佈,漫畫電影亦如是。下水道人魚(原來是禁片:50: )已是少少收斂了的作品,真正能表現其風格的應是同系列的 血肉之華 吧
其實伊藤短篇三酸甘油脂就是日野風格的作品, 喜歡此故事的話可能也會喜歡日野
回復  原罪

伊藤是比日野有創意的,各種恐佈也可駕御自如,小弟覺得
日野則是鬼佬的直接暴力恐佈 ...
toycoffe 發表於 15-2-2013 12:56 PM

但日野畫工…

其實犬木加奈子作品小弟好喜歡,特別係那個夢想成真系列。
不過要有帳戶先睇得

網上仲有VCD買
莫探員 發表於 15-2-2013 12:44 AM

謝謝莫探員:64: