Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 八九十年代恐怖片角色慶復活節續集 (內有血腥,令人不安內容,慎入)

第二集好掂,跟本就是我地現在的社會!

回復 2200# 原罪

好種意第2集!!!!!!

有都唔會在電視看到,唔好講第一集的故事,第二集串成甘邊個敢拍?c乃點睇?
回復 2206# toycoffe

成個縮影:blame:男主角個feel好似劉青雲:love:好好睇好多感慨
回復 2208# 玩具人傀儡

個社會同現實完全一樣,真正看得明的人,想五灰也五得:no:
回復 2209# toycoffe

:ice:幾有目標都要為現實低頭
回復  toycoffe

幾有目標都要為現實低頭
玩具人傀儡 發表於 18-1-2013 05:48 PM

唔係向現實低頭咁簡單,
係睇到人既所謂「正確」係幾咁軟弱…
意志點樣被蠶食既恐怖…

:69:我睇完覺得寒過小弟睇既大部份恐怖片…
回復  原罪

好種意第2集!!!!!!

有都唔會在電視看到,唔好講第一集的故事,第二集串成甘邊個敢拍 ...
toycoffe 發表於 18-1-2013 04:02 PM

王維基有心…佢團隊都想拍類似既野…不過做成點就唔知啦。
Black Mirror 第2季好似一月尾有!
回復 2212# 原罪

拍都無用,香港的觀眾唔會喜歡看這些,最後仍然要就大眾口味,他們就是套野的CG觀眾
回復  原罪

拍都無用,香港的觀眾唔會喜歡看這些,最後仍然要就大眾口味,他們就是套野的CG觀眾
toycoffe 發表於 18-1-2013 10:59 PM

:sad:想喊…

p.s.無介紹錯呢:p
回復 2215# 原罪

期待第二季:love:
我在此貼貼的最恐怖野,看前做心理準備

Freddy 系列 + Freddy vs Jason,演員重讀自已的對白:

http://www.youtube.com/watch?v=pk0FdkNazb8

不要試圖找出第二集男主角,Tuesday Knight,  Freddy vs Jason 女主角,後果自負
我在此貼貼的最恐怖野,看前做心理準備

Freddy 系列 + Freddy vs Jason,演員重讀自已的對白:

不 ...
toycoffe 發表於 20-1-2013 09:56 PM

我睇左兩分鐘都唔知想點…:(
多年之後,相同的演員讀番套戲的對白
最恐布是他們現在的樣子,有的無乜變(第一集父親角色), 有d...........自己估
回復 2219# toycoffe

D樣老到:66:直情唔認得(因為唔記得佢地咩樣):31: