Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 八九十年代恐怖片角色慶復活節續集 (內有血腥,令人不安內容,慎入)

回復  原罪

係邊段呀
玩具人傀儡 發表於 11-1-2013 09:57 PM

https://www.youtube.com/watch?v=Lvw342khHDY

https://www.youtube.com/watch?v=MTHWpz-WxJU

睇完呢兩段…成套戲變成笑話:no:
睇完呢兩段…成套戲變成笑話
原罪 發表於 12-1-2013 02:00 AM

真係好好笑:66: ~~~~~~~~~~~~~~
終於追完America Horror Story 第二季:)
感覺同第一季差好多,科幻多過恐怖:(
終於追完America Horror Story 第二季
感覺同第一季差好多,科幻多過恐怖
timothy276217 發表於 12-1-2013 03:36 AM

但揭露blood face那一集,我覺得拍得好好,
小弟覺得第二季多驚喜,但恐怖感不足。尚算精彩既劇集。:71:
係呀,第一季氣氛好,第二季多驚喜
回復 2161# 原罪

第二段看完覺得套戲變成笑話:no:
回復  原罪

第二段看完覺得套戲變成笑話
toycoffe 發表於 12-1-2013 05:33 PM

佢串「吸血新世紀」…更加毒!:p

https://www.youtube.com/watch?v=9z1bnkjN038&list=PLV92TKfDYCpHAIL2bIq26epwe3BwfKbJ9
回復 2167# 原罪

do想post吸血新世紀那段,Paranormal Activities do 好好!
但揭露blood face那一集,我覺得拍得好好,
小弟覺得第二季多驚喜,但恐怖感不足。尚算精彩既劇集。:7 ...
原罪 發表於 12-1-2013 04:08 PM

Blood face, 之前曾經以為係納粹伯伯:DD
的確,2nd 有d位真係估佢唔到,不過小弟鍾意恐怖片注重氣氛多d:)
大家對world war Z有無咩期望?
小弟就唔多睇好啦:(
Blood face, 之前曾經以為係納粹伯伯
的確,2nd 有d位真係估佢唔到,不過小弟鍾意恐怖片注重氣氛多d: ...
timothy276217 發表於 12-1-2013 07:51 PM

:71:安尼日記那段又係非常精彩。
其實佢今次有樣野好特別,就係幾種超自然力量齊哂…
以為會互相衝突…可惜唔係…

不過如果衝突太勁又變左第樣野既…

請問,剛剛播出一集,係咪尾二一集?
大家對world war Z有無咩期望?
小弟就唔多睇好啦
timothy276217 發表於 12-1-2013 07:53 PM

睇過walkingdead一類喪屍片…

呢一套…咁誇既,真係無特別期望:(

講起電影,之前小弟好期待既一套片,因為主演既演員小弟都好喜歡…
「RED Light」
頂~~~我覺得好地雷:what:大有捉到鹿唔識脫角既感覺…
安尼日記那段又係非常精彩。
其實佢今次有樣野好特別,就係幾種超自然力量齊哂…
以為會互 ...
原罪 發表於 12-1-2013 10:32 PM

一開始我以為佢一定唔係Anne frank,直至去到最尾幅相個度真係:$
小弟都唔太清楚幾清潔幾時完,但D謎都解得7788,相信要多一集就可以完:) (不過我知道一定又有留白既地方:( )
睇過walkingdead一類喪屍片…

呢一套…咁誇既,真係無特別期望

講起電影,之前小弟好期 ...
原罪 發表於 12-1-2013 10:38 PM

無錯,最怕又係雷聲大雨點小:80:
Redlight 我未聽過,得閒搵黎睇睇先:)
今時諗住睇套The possession,聽講好似唔錯:shy: (最近又睇恐怖片睇到上癮:66: )
Dexter
We have some EXCITING NEWS… Get ready to spend your summer with Dexter! Returning for an eighth season on Sunday, June 30th at 9PM ET/PT, immediately followed by the series premiere of Ray Donovan at 10PM ET/PT. Only on Showtime Networks!