Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 八九十年代恐怖片角色慶復活節續集 (內有血腥,令人不安內容,慎入)

呢套一次掉十三集出黎。
字幕組出到四,有無師兄已經睇緊啦?
原罪 發表於 28-4-2013 11:36 AM

已經睇唔到.............

不過搵左另外一條睇,變完身之後仲要食返自己跌出黎肉都幾............
已經睇唔到.............

不過搵左另外一條睇,變完身之後仲要食返自己跌出黎肉都幾............
莫探員 發表於 28-4-2013 03:35 PM

下?點樣已經睇唔到?

聽講越後越精彩。
緊急!
救亡!

《汉尼拔》的剧迷在哪里~[可怜]第一季在开播前已经续订十三集全季,无奈被NBC安排在周四晚的"收视死亡时段",前五集虽然很棒,但是收视率不佳[委屈]为了第二季,大家一起投票吧!目标7000票,让剧迷们的热情感动编剧与NBC吧

http://www.thepetitionsite.com/610/430/959/save-hannibal-on-nbc/
下?點樣已經睇唔到?

聽講越後越精彩。
原罪 發表於 28-4-2013 07:29 PM

"Hemlock Grove Trailer (HD..." 由於我們屢次接獲第三方提出的侵權通知,因此已將與這部影片相關聯的 YouTube 帳戶永久停權。
"Hemlock Grove Trailer (HD..." 由於我們屢次接獲第三方提出的侵權通知,因此已將與這部影片相關聯的  ...
莫探員 發表於 29-4-2013 01:36 AM

啊!
你係youtube睇,
小弟係下載。
所以無影響~
bates motel

第六集是轉戾點, 此片還有二季, 去得甘快真的沒問題嗎{:1_232:}
Hannibal終於流出被刪除既第四集…
不過只係刪剪既22分鐘版…
但好過無:79:

bates motel 睇左一集,感覺幾好,但太多野追…
Hannibal終於流出被刪除既第四集…
不過只係刪剪既22分鐘版…
但好過無

bates motel 睇左一集,感 ...
原罪 發表於 29-4-2013 11:44 PM

Hannibal放棄,只睇bates motel(第一集都未到手,只由第二集開始)
Hannibal係我2013年睇過最好既美劇!
漢尼拔缺失既第四集,今晚有完整版流出啦~:43:
原來漢尼拔每一集的片名,都是法國食品名。
http://www.tvguide.com/news/fringe-noble-premiere-1064892.aspx
The Fringe family teams up for a new short film!:$
]

Neca Freddy 爐 玩具!