Toysdaily 玩具日報

查看: 429459|回復: 2289

[新品消息] JOJO/筋肉人 超像可動 來貨通知及報價區

有無已跳入或想跳入超像可動大坑的巴打係度呢?
幫幫手唔該晒

11年3月尾
DIO 再販
吉良吉影2ND

以上, 從知道消息到依家等到頸都長
回復 1# superterry

唔係the world 都一齊再販咩?

單dio, 唔係咁易入坑呢.......
回復  superterry

唔係the world 都一齊再販咩?

單dio, 唔係咁易入坑呢.......
goldwater 發表於 26-3-2011 01:07 PM

哈, 謝更正
因為我已經入左SAND版THE WORLD, 所以完全無視左初版本THE WORLD存在:34:
其實單單一隻DIO分分鐘夠殺, 因為市面上還有很多唔同版THE WORLD
吉良吉影2ND 巳在肥趣見到
吉良吉影2ND 巳在肥趣見到
dreamtoys 發表於 27-3-2011 12:04 AM

剛剛看了一下Y網都見到吉良吉影2ND, 不過最重要既DIO未見影
其實有冇大大知道幾多號到?

謝謝~
琴晚28號都未見到DIO同THE WORLD
吉良吉影2nd就周街都係貨 24X-25X
琴晚28號都未見到DIO同THE WORLD
吉良吉影2nd就周街都係貨 24X-25X
superterry 發表於 29-3-2011 11:33 AM

謝大大報料~
這個超像可動一味出別色...筋肉人D角式成年幾先出得嗰三款... 主角都唔知幾時出... 咁出法都唔知會不會斷...
這個超像可動一味出別色...筋肉人D角式成年幾先出得嗰三款... 主角都唔知幾時出... 咁出法都唔知會不 ...
yelland01 發表於 29-3-2011 12:20 PM

呢層我又唔擔心, 畢竟超像可動只係得兩條line, 筋肉人最慘都只會出得慢d, 唔會死
我個人其實想超像可動買到 Street Fighter or The King of Fighter 嘅 License..... :42:
我個人其實想超像可動買到 Street Fighter or The King of Fighter 嘅 License.....
Daredaddy 發表於 29-3-2011 03:30 PM

都唔錯
我就想佢有烙印戰士版權
哈, 謝更正
因為我已經入左SAND版THE WORLD, 所以完全無視左初版本THE WORLD存在
其實單單一隻DI ...
superterry 發表於 26-3-2011 11:21 PM

初版本THE WORLD 正太多 我接受唔到THE WORLD唔係黃色
初版本THE WORLD 正太多 我接受唔到THE WORLD唔係黃色
sk9091 發表於 29-3-2011 11:41 PM

我又覺得沙色OK喎, 係唔接受到2ND 白色,
話說已經30號了, 說好的DIO大人呢:79:
我又覺得沙色OK喎, 係唔接受到2ND 白色,
話說已經30號了, 說好的DIO大人呢
superterry 發表於 30-3-2011 09:35 AM

我買左DIO啦 XD~!