Toysdaily 玩具日報

[新品消息] JOJO/筋肉人 超像可動 來貨通知及報價區

最新超像可動今日入手,暫時完第二部。
期待下次第五部
回復 137# toysbear
勁!第三部果D替身已經上佐神台!所以我都忘記佢出過!:71:
但點解頭像得黑白?無彩咩!
how much is the cesar?
最新超像可動今日入手,暫時完第二部。
期待下次第五部
toysbear 發表於 25-8-2011 08:04 PM

咁快手:D
大大係邊度入手同入左幾錢, 可唔可以PM我,thx.
回復 136# toysbear
第二部雖然得兩隻!但祖羅夫真係差D,雖然另外果個ok,我要成七斤野!唉!放棄啦!
留力第五部!:58:
各位大大,剛買了要##*,油麻地入手的,今日到貨。
貴都無法,因為jojo又做得靚,又係自已心頭最愛,
今次塊面的陰影重手左,但個水泡上色勁靚。
個頭絕對靚過12吋多多聲。(個人感覺)

頭像得黑白係因為彩又貴又不靚,
而我一向都係睇JOJO漫畫,黑白也沒所謂,反正都要買超像可動!YES!
回復  toysbear
第二部雖然得兩隻!但祖羅夫真係差D,雖然另外果個ok,我要成七斤野!唉!放棄啦!
留力 ...
ckc882000 發表於 25-8-2011 11:36 PM

其實真的貴,不過自已剛出來工作時開始睇JOJO,就迷上,所以無法。
第5部係小弟最愛。剛看了網上介紹超像可動的布差拉迪,嘩,Parts好得,
大拉鍊可以左右向,正。
仲有可放在手碗上的細拉鍊,扮在段手後接駁返,正。
真係想佢出埋不可動的超可動!第二部仲有兩個壞人出,灰模都做好晒!
你看龍珠的SHF悟飯,你就會明白超像可動的頭 彫有幾勁。
就算HOTTOYS的CITY HUNTER,根本一點都不似,
JOJO比12吋細好多,但頭彫精細好多好多。
你看龍珠的SHF悟飯,你就會明白超像可動的頭 彫有幾勁。
就算HOTTOYS的CITY HUNTER,根本一點都不似,
JO ...
toysbear 發表於 26-8-2011 12:04 AM

完全同意
超像可動越出越精彩, 進入第五部更令人期待.
第五部嘅人設好正.
另一方面不可動糸列都越黎越吸引,不過價錢真係偏高
toysbear 發表於 25-8-2011 10:42 PM

正:71:, 擺晒出黎幾有氣勢.
其實真的貴,不過自已剛出來工作時開始睇JOJO,就迷上,所以無法。
第5部係小弟最愛。剛看了網上介紹 ...
toysbear 發表於 25-8-2011 11:58 PM

第二部我想佢出埋jojo阿媽,出不可動都好丫....
完全同意
超像可動越出越精彩, 進入第五部更令人期待.
第五部嘅人設好正.
另一方面不可動糸列都 ...
DIG 發表於 26-8-2011 12:52 AM

yes...我真係想買不可動,但每次要比好貴價錢,我就退後幾步走人,
我見我家中的one piece men 系列不可動系列,都算靚也算精細,
都不過!#),真係比不落##)買個不可動JOJO。Sorry. 第四部各位人員!
第二部我想佢出埋jojo阿媽,出不可動都好丫....
DIG 發表於 26-8-2011 12:58 AM

yes, me too..我都想出她,不過應無可能,點都係第345部先受歡迎。
第一個女性超像可動就留返比Boss個女,
第5部會出晒全小隊的超像可動,
那第6部都要呀... ...唔好忘記個細路仔!話晒佢都KO神父!
yes...我真係想買不可動,但每次要比好貴價錢,我就退後幾步走人,
我見我家中的one piece men  ...
toysbear 發表於 26-8-2011 01:02 AM

唯有選擇地入, 形兆, 音石明都好想入.(呢兩隻連埋替身,好似抵d)
另外第五部boss女都好似會係不可動度出,呢隻真係玩死........