Toysdaily 玩具日報

[新品消息] JOJO/筋肉人 超像可動 來貨通知及報價區

請問邊度仲有第二部的謝皮利?
百龍天舞 發表於 3-10-2011 11:13 AM

要去out's point碰碰運氣
不然就要去肥脆了
請問邊度仲有第二部的謝皮利?
百龍天舞 發表於 3-10-2011 11:13 AM

out點 1星期前還見到得1間有

拉鍊仔布加拉提進入倒數階段:71:
拉鍊仔布加拉提進入倒數階段
superterry 發表於 23-10-2011 12:29 AM

我買27號到貨:58:
我買27號到貨
歪不正 發表於 24-10-2011 01:42 PM

我買26號:36:

超像可動 ジョジョの奇妙な冒険 第三部
【スタープラチナ】

希望小&#22770;&#20385;格(&#31246;&#36796;):¥3,675<&#31246;別¥3,500>

材質:PVCABS(&#12472;&#12519;&#12452;&#12531;&#12488;部分:&#12490;&#12452;&#12525;&#12531;系素材)

仕&#27096;:塗&#35013;&#28168;&#12415;可動&#12501;&#12451;&#12462;&#12517;&#12450;&#12539;各種差&#12375;替&#12360;&#12497;&#12540;&#12484;&#12539;台座付&#23646;

&#12469;&#12452;&#12474;:全高約17cm

豪華&#12454;&#12451;&#12531;&#12489;&#12454;&#12508;&#12483;&#12463;&#12473;

造形&#12503;&#12525;&#12487;&#12517;&#12540;&#12473;:匠工房

原型製作: PROGRESS

&#30330;&#22770;予定:2012年1月中旬

企&#30011;&#12539;製作&#12539;&#30330;&#22770;元:株式&#20250;社&#12513;&#12487;&#12451;&#12467;&#12473;&#12539;&#12456;&#12531;&#12479;&#12486;&#12452;&#12531;&#12513;&#12531;&#12488;

【荒木飛呂&#24422;指定&#12459;&#12521;&#12540;】

超像可動 &#12472;&#12519;&#12472;&#12519;&#12398;奇妙&#12394;冒&#38522; 第三部
【&#12473;&#12479;& ...
歪不正 發表於 24-10-2011 10:45 PM

點解再版既唔係藍色:63:
點解再版既唔係藍色
andrewchan0079 發表於 25-10-2011 12:59 AM

無作謂的死人限定版:*
根本就想玩死買家:blame:
再版白金星,但應該冇可能再版黑承太郎
冇理由有個改良版面相都100%再出舊版:62:
超像可動 &#12472;&#12519;&#12472;&#12519;&#12398;奇妙&#12394;冒&#38522; 第三部
【&#12473;&#12479;& ...
歪不正 發表於 24-10-2011 22:45

黐線!!
再販藍色承太郎同白金之星就差唔多頂佢! :blame:
黐線!!
再販藍色承太郎同白金之星就差唔多頂佢!
Daredaddy 發表於 25-10-2011 04:57 AM

計我話最好出多隻第5部白金之星藍色版:34:
計我話最好出多隻第5部白金之星藍色版
superterry 發表於 25-10-2011 09:20 AM

第五部白金之星都冇出過場, 承太郎都只係出過幾格.
你係唔係想講第六部呢:58:
第五部白金之星都冇出過場, 承太郎都只係出過幾格.
你係唔係想講第六部呢
andrewchan0079 發表於 25-10-2011 10:04 AM

想講第四部...自膠 {:3_147:}
我買26號
superterry 發表於 24-10-2011 09:27 PM

我地2個輸:36: 荒木官方有消息是29號日本有貨,那hk…31?
我地2個輸 荒木官方有消息是29號日本有貨,那hk…31?
歪不正 發表於 27-10-2011 04:14 PM

至於你信不信
反正我是不信了
次次都偷跑幾日架
未試過遲過28號
至於你信不信
反正我是不信了
次次都偷跑幾日架
未試過遲過28號
superterry 發表於 27-10-2011 04:22 PM

那我也揀不信了:36: