Toysdaily 玩具日報

[新品消息] JOJO/筋肉人 超像可動 來貨通知及報價區

第四部最迷既角色-支倉未起隆
kimchung 發表於 18-9-2011 08:09 PM

呢個角色都幾討好, 不過有D無謂.
不可動糸列衰在出得冇誠意, 本體不過不失.
地台超冇誠意, 配件都唔送多件, 收三百幾, 好難有出手衝動......
呢個角色都幾討好, 不過有D無謂.
不可動糸列衰在出得冇誠意, 本體不過不失.
地台超冇誠意, 配件都唔送 ...
DIG 發表於 19-9-2011 12:57 PM

所以我除左The fool外一隻都無買:36:
所以我除左The fool外一隻都無買
superterry 發表於 19-9-2011 08:50 PM

我都覺得貴架,不過鍾意就冇計~
所以我除左The fool外一隻都無買
superterry 發表於 19-9-2011 08:50 PM

想請教大大:閣下買jojo 會訂定出先買?
因見布差拉狄訂價重貴過替身!米斯達貴就正常

想請教大大:閣下買jojo 會訂定出先買?
因見布差拉狄訂價重貴過替身!米斯達貴就正常
ckc882000 發表於 20-9-2011 07:12 PM

除非係限定, 否則都唔洗點訂定
貴都無計, 唯有係盡量一出即買
superterry 發表於 20-9-2011 09:03 PM

限定,我吾唸羅!先謝謝先!
superterry 發表於 20-9-2011 09:03 PM

呢個都是我想知的答案!太好了就聽你話出先買
布加拉提之前係牙夫見個預訂價可以貴過岸邊啊太顛
你地會唔會覺得 岸邊露伴 條褲太闊冇美感?  :51:
你地會唔會覺得 岸邊露伴 條褲太闊冇美感?
歪不正 發表於 21-9-2011 02:09 AM

第四部角色d褲位都係偏闊, 個人都係鍾意第三部角色d褲多d
第四部角色d褲位都係偏闊, 個人都係鍾意第三部角色d褲多d
superterry 發表於 21-9-2011 09:19 AM

本應我諗住買隻岸邊,靚仔又多parts玩好盞鬼
不過還是嫌大腿位太闊了,對腳郁下pose覺得不靚
拉鍊人日本已出, 香港應該好快有.

但係不可動糸列好似痴咗線, 出CREAM做完全受注生產.
加埋送料要成一萬YEN, 香港要訂要過千呢.
http://www.medicos-e.net/yoyaku/yoyaku.html

鋼鍊手指己出, 岩岩入手, @&X
拉鍊人日本已出, 香港應該好快有.

但係不可動糸列好似痴咗線, 出CREAM做完全受注生產.
加埋送料要 ...
DIG 發表於 22-9-2011 02:36 PM

好彩唔中, 唔係都幾慘情
鋼鍊手指己出, 岩岩入手, @&X
andrewchan0079 發表於 23-9-2011 08:31 PM

真係快手, 今日我都出去買先
又係硬著頭皮跟女友說:"哥現在都只買這系列的了"
真係快手, 今日我都出去買先
又係硬著頭皮跟女友說:"哥現在都只買這系列的了"
superterry 發表於 24-9-2011 08:31 AM

其實都冇諗過咁早出
收工前上fb見福X有post相知道出左,
所以咪落MK睇下有未, 竟然真係見到, 個價仲唔錯(7算), 所以唔諗即買.