Toysdaily 玩具日報

[新品消息] JOJO/筋肉人 超像可動 來貨通知及報價區

我知要儲晒jojo這系列,是一個很大工程,
所以從第一日開始,我就掉了box的膠,只留box摺埋,
也不買 ...
toysbear 發表於 31-7-2011 08:27 PM

藍色的Killer Queen只跟一個川尻浩作頭
又要另外買一個ver 1吉良吉影身俾佢用
真係太貴太唔值....
死忠fans都係咁話
越出越貴貴貴貴貴貴貴貴貴貴貴
還好鋼鐵手指還有布拉加提價格有調整回來

希望品質是能一值維持啦

這樣做接著一定會繼續大力支持^^

希望品質是能一值維持啦

...
王先生白小姐 發表於 1-8-2011 03:33 PM

王先生果然是非常有愛
這個頭雕居然還有兩個:71:
第二部jojo真係幾好玩, 講可動性係暫時最強.

另外黎緊不可動糸列都好積極. 一個月出一隻.
http://www.moeyo.com/2011/08/wf2011s_dimolto.html
睇黎不可動糸列真係想將第四部人物全立體化.

希望品質是能一值維持啦

...

Wa!!!!!!!! you get two !!!!!!!!!!!!  :79:
回復 125# DIG

is it in the same scale???

希望品質是能一值維持啦

...

我一隻都冇....你訂定架?當時幾多,可以透露吓嗎?
回復  DIG

is it in the same scale???
chak17 發表於 1-8-2011 11:06 PM

YES
多拎餘的15字符限制
嘩, 兩隻Killer Queen限定, 小弟想買一隻都冇呀
我咁靚仔唔係唔入下話!?
點解最近兩套jojo超像革命都咁少地方有同埋返咁少貨嫁?其實都幾多人搵,質素又真係唔錯!
我咁靚仔唔係唔入下話!?
superterry 發表於 4-8-2011 07:49 AM

我都入左,但唔開住,因為主角好多時有2ND色,一款只收一隻,所以睇半年1年先開.....
我都入左,但唔開住,因為主角好多時有2ND色,一款只收一隻,所以睇半年1年先開.....
neo.L 發表於 4-8-2011 02:28 PM

又學到野, 不過我自己知自己事, 無可能咁忍得手唔拆來玩:(
又學到野, 不過我自己知自己事, 無可能咁忍得手唔拆來玩
superterry 發表於 4-8-2011 02:37 PM

我本來都好似你咁,但仗助2ND色好靚,而且多一個笑笑頭,我會入,但舊個隻連盒都丟左....所以我而家佢出親第一主角同BOSS,我賣完都唔開住,出2ND色機會100%,其他角色反而少2ND色,呢點係從之前出過既2ND評判斷出黎......