Toysdaily 玩具日報

[其他] 筋肉人友情血盟軍專區(分享日本kin 29 shop 大阪筋肉人特設會場)

kevin_mask 發表於 23-10-2014 08:16 PM
有馬桶人呀,很想要
http://www.f-toys.net/index.php?m=fproduct&t=detaile&product_id=245

朗豪坊樓上賣緊,幾十蚊一個,手功唔掂,size又迷你……有彈冇贊。
kevin_mask 發表於 23-10-2014 08:07 PM
SHF 有得選最想出角色,識揀一定揀D少出玩具既角色啦。  http://toysdaily.com/discuz/foru ... tra=page%3 ...

幾盞鬼喎角色由筋仔fans選出,得票最高角色生產為玩具!真互動呀!
我投阿修羅同撒旦十字,多幾個關節玩下,後者又可分合,浪記雖出得唔錯但希望shf更好!
KWM 發表於 24-10-2014 12:06 PM
朗豪坊樓上賣緊,幾十蚊一個,手功唔掂,size又迷你……有彈冇贊。

最玩野係老筋下面條野
keve0223 發表於 24-10-2014 08:39 PM
我投阿修羅同撒旦十字,多幾個關節玩下,後者又可分合,浪記雖出得唔錯但希望shf更好!

可惜最終結果都會係羅賓.....bandai 出野唔會死錯人....好快又會出原作板,跟住係限定col ver
KWM 發表於 23-10-2014 11:18 PM
幾盞鬼喎角色由筋仔fans選出,得票最高角色生產為玩具!真互動呀!

其實Bandai近年已經玩過好多次投票架喇
給火鳳凰隊一點甜頭吃~

他們按耐不住了~~

shf今年曰落左訂癈事煩!擂臺冇得訂,到時唔知買唔買到;相信兩百蚊樓下!老實講本想買原著版但出卡通版先,如果將來出先再想!不過覺得shf都幾貴!
我會投阿修羅
最鐘意佢,6手對我太吸引
玩具亦會好抵玩
keve0223 發表於 27-10-2014 08:53 PM
shf今年曰落左訂癈事煩!擂臺冇得訂,到時唔知買唔買到;相信兩百蚊樓下!老實講本想買原著版但出卡通版先 ...

你要訂擂臺要去三樓近落扶手電梯未到賣書檔果間訂啦!或二樓近左邊果間啦!要$158呀!初初我都諗住唔買㗎!不過唔好慳果少少,又好似好吾完整爭甘D,豪比佢。
handshands 發表於 28-10-2014 09:38 AM
我會投阿修羅
最鐘意佢,6手對我太吸引
玩具亦會好抵玩

羊毛出在羊身上,用料多D成本又貴D,定價一定會貴,超可動水牛人都貴D啦!甘足秤。
天天宙 發表於 25-10-2014 10:43 PM
給火鳳凰隊一點甜頭吃~

大家都有角,梗喺長毛象人嘆先啦!大佬都冇面比呀!

個擂臺真係求其啲,不過以大細應該只係擂臺一角,相信只係俾fans叫有個佈景影下相,又或要買四個拼埋一個呢?係就妹仔大個主人婆,完整擂臺唔通要六舊以上?不過希望長出長有,我基本都停買老筋玩具,但shf個名太響,忍唔住要再買,唔好出幾個就縮至好!

又玩顏色,出完又出,又紀念版,又限定版,真吹脹……{:2_281:}