Toysdaily 玩具日報

[其他] 筋肉人友情血盟軍專區(分享日本kin 29 shop 大阪筋肉人特設會場)

KWM 發表於 30-9-2014 04:05 PM
S.H.Figuarts キン肉マン
參考售價約4,500元日幣,尺寸高約有14.5公分, ...

隻戰神真係唔錯,筋仔就中規中矩,有個半擋台出售可擺擂臺玩玩!唔理好醜出年實買!山口隻黑洞出得幾型比漫畫更帥,不過第一隻筋仔出得麻麻,同埋我總覺得山口出筋肉人只係一隻起兩隻止,睇定啲如果shf實物唔掂再考慮!如果照shf出riders既狀況,應該都出到十隻八隻正義超人加幾隻壞蛋角色,反應好就長出長有,期待再期待!因為好久冇再買玩具了!
keve0223 發表於 30-9-2014 05:04 PM
隻戰神真係唔錯,筋仔就中規中矩,有個半擋台出售可擺擂臺玩玩!唔理好醜出年實買!山口隻黑洞出得幾型 ...

有冇黑洞造型圖片?未見過喎!玩具產業甘逢勃,要靠你……買多D,早買早享受!

真係唔錯!

真是吾錯喎!間直正到痺。
keve0223 發表於 29-9-2014 07:18 PM
你試下上網search ps2模擬器遊戲好多網站都有game上載,不過要自己搵下,

好的,咁我搵搵先
KWM 發表於 29-9-2014 06:03 PM
37期中文版我有!日文版你要吾要吖!如你要我可讓比你!中文版等我幫你留意下

唔該晒先。不過我前日download左日文版頂左癮了。不過只去到43期。

觉得此公司会因此系列而死!

出開五皇子粒頭就應继續!
羅賓戰神拉面泰利布祿瓊全都可以粒頭甩帽etc!

[quote]KWM
[quote]KWM
cy8 發表於 1-10-2014 01:05 PM
唔該晒先。不過我前日download左日文版頂左癮了。不過只去到43期。

俾個網址好嗎?我37期後都冇睇,只係間中睇下啲故事預告同精華!
山口黑洞只出mini,換言之只是一個比較美觀同扎實啲既microman,值得與否,見人見智!
加拿大人和特別人入手~雖然是肉腳二人組~但在日本筋肉迷裡還是不乏支持者喔:handshake:

正義超人史上最可恥的對決:time:

正義超人大集合囉~~~:)

也是一場悲慘的對決:help:

狼人絕體絕命~~:*