Toysdaily 玩具日報

[其他] 筋肉人友情血盟軍專區(分享日本kin 29 shop 大阪筋肉人特設會場)

:D欣賞一下狼人結實賁張的肌肉吧!

天天宙 發表於 4-10-2014 11:54 PM
欣賞一下狼人結實賁張的肌肉吧!

狼人幾多yen呀?ok喎,加拿大男特別版拎斧頭,你吾入果隻嘅?
KWM 發表於 5-10-2014 02:06 PM
狼人幾多yen呀?ok喎,加拿大男特別版拎斧頭,你吾入果隻嘅?

狼人現在超級便宜唷~8000日圓就可以入手了給你日本雅虎的參考網址(http冒號
//page點auctions點yahoo.co點jp/jp/auction/189279661)數量有限喔~加拿大人持斧特別版我沒收,價格比普通版貴了快一倍,所以只收特別人的特別版,加拿大人收普版而已,再說加拿大人在任何場合下也沒拿過斧頭呀。

漫畫 去到 43期
manga-zip.net/
archives/
18826.html

我唔夠權限發url,麻煩自已組合返

enjoy:78:
cy8 發表於 7-10-2014 11:47 AM
漫畫 去到 43期
manga-zip.net/
archives/

真好!謝謝你!我會去看的,同時希望會有中文版出版更好

.html?sort=3&o=1
.html?sort=3&o=4
.html?sort=3&o=2
keve0223 發表於 7-10-2014 01:20 PM
真好!謝謝你!我會去看的,同時希望會有中文版出版更好

系啦,可惜未有。
有無二世的中文版可以睇呢?
shf筋肉人同戰神明年二月香港有貨,期待!
keve0223 發表於 10-10-2014 10:48 PM
shf筋肉人同戰神明年二月香港有貨,期待!

激死呀!shf原來吾包雷台呀!要令外比錢買,得個各位咋……
KWM 發表於 11-10-2014 07:58 PM
激死呀!shf原來吾包雷台呀!要令外比錢買,得個各位咋……

我相信價錢會around二百左右;shf好處係手工精美,關節多,包裝精美易收藏!但以size同用料都不算好便宜,但話哂大廠出衰極都好過浪記一些劣品(雖然都有十幾隻好野),不過貴為fans點麵要捧場,希望長出長有!
keve0223 發表於 11-10-2014 08:56 PM
我相信價錢會around二百左右;shf好處係手工精美,關節多,包裝精美易收藏!但以size同用料都不算好便宜 ...

超可動夠話出不死鳥同筋肉將軍啦!我等到{:1_374:}鬚都白埋都未有呀!
KWM 發表於 11-10-2014 10:58 PM
超可動夠話出不死鳥同筋肉將軍啦!我等到鬚都白埋都未有呀!

我想應該比較樂觀,因為一出就兩個,而且萬代大公司應該俾人多點信心,加上shf始終有一定捧場客!
有冇人預定左shf行貨,日版聽聞1月都有,買日版定行貨好呢?
keve0223 發表於 13-10-2014 06:54 PM
有冇人預定左shf行貨,日版聽聞1月都有,買日版定行貨好呢?

我已預訂咗shf, 聽聞日版係有QC品測,質素高D,零瑕疵,對比出口貨係上色靚D㗎!所以識揀一定係甘揀。