Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 熨斗人MARK IV sad貨貼圖報告區

Ar~~ I ordered 2 Mark IV, one is a gift to my brother~~hope I'm good luck !

:o

仲未發現大sad,不過發現都好多會油過界,其他地方還好,但心口o個度就好覺眼。我攞貨時都係要睇4隻先收貨
其實我覺得果度D Staff都OK啦,果次我只係帶個Mk4個頭去換,肥哥哥見條頸有甩油,主動幫我換埋佢,佢仲想開盒新既同我換個個頭,不過我覺得太浪費,叫佢開D退貨便可(當然不是因為頭有問題而退的貨啦!),我覺得可以咁換法仲好過成隻換,起碼可以換到自己接受到既parts,你去買超合金都無得咁換啦!

可能我時運高、或是遇著肥哥哥心情好,不過唔多幫襯既我就留下幾好既印象,服務態度是唔錯的(只係唔笑啫),搞到我想訂埋隻Mk6添!

PS: 如果換parts,最好唔好在好多人排隊既時間換,因為又開盒又盛,都幾大壓力架!
如果佢QC咁樣態度仲要衰既話摺得刀似,,
頭像被屏蔽
成千蚊買件玩具   對我黎講係心理關口  搵 HT買野  有咁既更換服務  令我買得好放心  依家 sales 面容親切左 ...
Artoo 發表於 13-12-2010 10:53 AM

好讚同你說法,一直覺得他們服務是OK。

千多元買一件玩具, 都唔算平, 最重要唔係我玩爛左, 希望佢幫我整, 而係一開盒就有問題.

1) 頸甩油 <---- 已更換
2) 背翼彈起, 唔貼背 <---- 已更換背翼, 插入位好似加厚左, 所以而家冇咁覺佢彈出黎.

當然值一讚的是, 肥哥哥全程很有禮貌, 值得一讚!!!!!!
唉 以為今次唔洗換:42:
點知小腿塊甲個扣爛左:ice:
又要走多轉:die:

我11號&#25886;&#21655;貨, 暫時冇咩問題, 頸位冇甩色, 係未CHECK電池蓋開唔開到.
我11號拎左貨, 暫時冇咩問題, 頸位冇甩色, 係未CHECK電池蓋開唔開到.
nam501xx 發表於 14-12-2010 14:53

...所以早拎晌質量方面未必有SO...
唔心急的話可以謀定而後動~
...所以早拎晌質量方面未必有SO...
唔心急的話可以謀定而後動~
人仔貓 發表於 14-12-2010 03:37 PM

對, 由其越精細既figure..
請問心口電池蓋點開...
請問心口電池蓋點開...
andyng17 發表於 15-12-2010 01:41 AM

成塊蓋是背部紅色螺絲半圓位至下面金色平底, 螺絲完金鬆晒之後, 紅色半圓上方有條坑, 我好大力用手指甲扣住條坑反開出&#22175;! 開過一次之後就OK晒!

但有無大大左腳個飛彈盒果幾條櫸櫸好易彈出&#22175;, 我差不多大脾一動D櫸櫸就彈!:30:
頭像被屏蔽
想問下各位C兄...我個隻擒日拿,發覺右手&#36397;位有達花左油...想問下係咪要成隻拿去換??
另外背翼彈起,都係成隻拿去換??