Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 熨斗人MARK IV sad貨貼圖報告區

想請問MARK 4 手上隻金色 如果想買油補, 應該買咩油?

我換完返0黎發現原來甩左撻油.....:80:
左邊大脾個散彈個六粒釘按完鎖左都會自動彈出…又要拎出去換…唉……
搞到我都唔知好唔好去取貨!
今晚去換件, 前面換件的師兄,同我一樣係開唔倒後面電芯蓋.
HT 員工用盡方法都開唔倒 mk4後面的電芯蓋. 最後 ...
tallken 發表於 2-12-2010 22:01

師兄,我諗你講緊果個係我。
不過我又岩岩發現,我隻右手手掌背件零件同左手樣........too bad
HT 唔好咁玩我la......

左手:

右手:
搞到我都唔知好唔好去取貨!
我愛媽咪 發表於 3-12-2010 01:07 AM

快d去..........依家都有貨 ( 有件 ) 比你換到ok ,到時水尾提貨既朋友,
唔知會唔會換來換去都係果d.....................
其實如果我覺得某些件有問題,可唔可只換部件呢?
回復 158# jimchan829

thx ching, 但係我淨係"蚊"到個頭, "蚊唔到條頸:80:
回復  jimchan829

thx ching, 但係我淨係"蚊"到個頭, "蚊唔到條頸
blam 發表於 3-12-2010 09:40 AM

有人話向後小小蚊...你試下..
頭像被屏蔽
回復 169# ringokww

OMG  我沒有留意手掌背件, 回家要check 多次.
LUNCH TIME 特登走左去換隻右手, 終於OK晒唔駛再換(係唔想再換至真).
需然換手時有d色花左, 算la自己用小小銀油舊化好過.
回復 169# ringokww

thanks ching.....   have to check it again tonight   :70:
買咗隻WM要換兩次先OK,同自己講年尾前唔再上HT舖(上到怕),所以IRONMAN IV 都係咪搞。。
如果唔出mark v 就賣鬼左佢費事煩:angry:
咁多人換貨....尾水的兄弟真係會拎到一隻由10隻sad貨組成一隻的超級sad貨