Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 熨斗人MARK IV sad貨貼圖報告區

頭像被屏蔽
請問各位,HT shop開幾點?thanks
toysbear 發表於 2-12-2010 07:44 AM

下午一點
想問胸口橙制在那?
請問你點樣開, 要好暴力的開 ???  XDDD
tallken 發表於 1-12-2010 11:50 PM

用紙巾墊住然後用小小力...得左~
每次買佢的野,即時表面睇係冇問題。但次次返到屋企一開盒,就次次都中招!萬試萬靈!唉!
所以,而家小弟 ...
我愛媽咪 發表於 2-12-2010 12:54 AM

最麻就係要拎黎拎去:(
唉,今日換完,諗住手腳無事,上色完美

點知背部既飛行器,又無左黑色個舊野,聽日又要換過@@!
BruceLee 發表於 2-12-2010 01:22 AM

佢真係有上色完美既貨架咩-0-?
請問各位,HT shop開幾點?thanks
toysbear 發表於 2-12-2010 07:44 AM

我個次一點打去佢已經開左
今晚提貨.......條頸拎唔倒出呢
仲有後面電芯蓋開了鑼絲都開唔倒.......好實
tallken 發表於 1-12-2010 22:09

我都係呢個問題,之前就body爛件。諗住換完就問題!
點之一拆電池就黎料,個電池蓋好實開極都開唔到!
唉......為有今晚再去HT等佢搞好過!
佢會喺你張單度寫低你幾月幾日黎換過乜,唔重覆應該無問題~
shiine 發表於 2-12-2010 08:08 AM

家中既WM其實都換過一次(衰係心口盞燈入面有好大一粒塵,不過返到屋企先見到)
第二次唔係換主體,係換可動手(隻可動手既姆指同尾指不可動)
第三次換主體(電池蓋出事,fix死左)
佢話因為第一次換左主體,唔可以再一換一,要拎上廠搞最少3-4星期左右
綜合黎講,有唔好因為隻野已經換左一次但仲有問題而擔心hottoys唔受理,佢都會同你處理既(不過又要等耐d law)
當然最好既解決方法就係hottoys既品管有提升,如果qc好,大家check都唔使check啦
想問胸口橙開關制是否在脛位後?因我開了只得頭橙"著"胸口同手都冇"著"到.
想問胸口橙開關制是否在脛位後?因我開了只得頭橙"著"胸口同手都冇"著"到.
gemini61128 發表於 2-12-2010 11:48 AM

係背脊..你睇下說明書=]
我果隻條頸都係甩油, 同大家一樣, 好明顯係油漆未乾...............
我果隻條頸都係甩油, 同大家一樣, 好明顯係油漆未乾...............
小甜甜 發表於 2-12-2010 01:37 PM

應該刀冇邊隻唔係咁...
頭像被屏蔽
希望之後的貨會好的la.....