Toysdaily 玩具日報

查看: 66264|回復: 276

[玩具報告] 熨斗人MARK IV sad貨貼圖報告區

小弟今日去拎左...整體上好似比wm好...不過刀有小小問題....不過唔換喇...費事愈換愈衰:o
希望各位ching不幸拎到sad貨可以upload相上黎比各位知下:64:

呢d就係我搵到既...搵唔到既...希望冇:(

整體上刀幾好...小問題就實有d...關節有d位有d鬆...
不過HT真係好醒...WM同呢隻刀整左D所謂舊化...
係花定係舊化..邊個知:?

PS.個幾塊鐵片定係鋁片定係唔知乜野片...真係唔加好過加...
有d太過實..硬黎既塊野一定會出事...唔敢掂-0-
頭像被屏蔽
14日有得換,有問題一定拎去換.
發揮香港人精神,唔好比HT咁易過骨.
買到換到SAD貨都唔洗唔開心.
影左相,post上黎同大家分享.又在拎去換過.大家記得要換到完美為止,
呢D先叫玩玩具.
唔好比佢停,真係多買多換.
我隻 隻腳有D鬆  諗住換個隻腳
我拎返黎後發覺佢條頸無左一撻油
夜星閃 發表於 30-11-2010 09:10 PM

我刀係...不過呢個位睇唔到就由佢...
我一開就跌左塊膝頭件出唻,我去換果陣見有D話頭花,有D話缺件....
攞左貨嘅師兄一定要開出唻睇睇
我一開就跌左塊膝頭件出唻,我去換果陣見有D話頭花,有D話缺件....
攞左貨嘅師兄一定要開出唻睇 ...
brianwkc 發表於 30-11-2010 09:50 PM

即係邊度:?
我又抽到sad 貨, 條頸係爛, 個頭側邊上得一半黑線, 隻腳段後面又花 又沾污
我又抽到sad 貨, 條頸係爛, 個頭側邊上得一半黑線, 隻腳段後面又花 又沾污
gekigoke 發表於 30-11-2010 10:24 PM

ching有冇相睇下....??thx
即係邊度
jimchan829 發表於 30-11-2010 10:17 PM

正正係膝頭果塊件,仲有,原本換果隻比我,但係check果陣見到大脾冇左忽油....搞搞下最後只係換左隻腳算喇....
頭像被屏蔽
嘩......有無攪錯呀, 等咁耐啲QC又係咁差.

等得耐都唔緊要, 都係希望你地出得好啲&#21867 ...
ck308 發表於 30-11-2010 10:43 PM

未係,,,,,,,,,,,,,換唻換去,,,你又煩,,,我地又煩..............
正正係膝頭果塊件,仲有,原本換果隻比我,但係check果陣見到大脾冇左忽油....搞搞下最後只係換左隻腳算喇.. ...
brianwkc 發表於 30-11-2010 10:42 PM

其實佢係預左你拎返去換架下嘛-0-
:*:angry::blame::53::70:
頭像被屏蔽